ΗΡΑΚΛΗΣ

SOS από Τσαλίκη

SOS από Τσαλίκη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Τσαλίκης, αναφέρθηκε στον κίνδυνο που υπάρχει να μην ταξιδέψει η αποστολή σε Ψαχνά και Χανιά για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν.

Για τον κίνδυνο που υπάρχει σ’ ότι αφορά το ταξίδι της ομάδας του Ηρακλή σε Ψαχνά και Χανιά αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Τσαλίκης.

Ουσιαστικά εξέπεμψε SOS για την εύρεση του ποσού των 15.000 ευρώ που απαιτούνται και αφορούν το κόστος μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της αποστολής, την στιγμή που η αποστολή πρέπει να αναχωρήσει αύριο οδικώς για τα Ψαχνά.

"Δυστυχώς η εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω, δεν είναι αγωνιστική. Αφορά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα οποία είναι κυρίως οικονομικά. Η αλήθεια είναι λοιπόν, ότι δεν είχαν σκοπό ούτε να βγω στο ραδιόφωνο, ούτε να μιλήσω για τα διοικητικά, θέματα που δεν είναι στην δικαιοδοσία μου.

Η κατάσταση όμως είναι πολύ δύσκολη και λυπάμαι που αναγκάζομαι να πάρω θέση. Αύριο το μεσημέρι λοιπόν, η ομάδα πρέπει να ταξιδέψει με αρχικό προορισμό τα Ψαχνά και εν’ συνεχεία τα Χανιά και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω παραλάβει ούτε ένα ευρώ για να οδηγήσω την ομάδα στον προορισμό της.

Το κόστος φτάνει τις 14.000 με 15.000 ευρώ και ήταν το ελάχιστο για μεταφορά με πούλμαν, πλοίο και αεροπλάνο με μια στάση στην Αθήνα", τόνισε αρχικά ο Τσαλίκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και πρόσθεσε: " Είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζονται και τον τελευταίο καιρό έχουμε πάρει βοήθεια από δύο ανθρώπους που μας λύσανε κατά κάποιο τρόπο τα χέρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος, είναι ξεκάθαρο και η ομάδα δεν θα πρωταγωνιστήσει.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να σωθεί η χρονιά. Υπάρχουν πολλά θέματα ανοικτά. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μέρα-νύχτα. Υπάρχουν προβλήματα πλέον που δεν λύνονται. Γι’ αυτό και χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να ηγηθεί. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλη. Και δεν είναι λογικό να ζητούμε από τον κόσμο να έρθει στο Καυτανζόγλειο, να βοηθήσει οικονομικά και εμείς να μην μπορούμε να προχωρήσουμε στα βασικά".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ