ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε αναμονή για Λουκίνα

Σε αναμονή για Λουκίνα
Λουκίνας

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού περιμένουν αύριο (28/8) στον Ηρακλή για ενδεχόμενη πώληση του Γιάννη Λουκίνα αλλιώς θα παραμείνει στο ρόστερ ενώ πιθανή είναι η επέκταση του συμβολαίου με τον Νίκο Ζιαμπάρη.

Στον Ηρακλή περιμένουν αύριο (28/8) πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για ενδεχόμενη πώληση του Γιάννη Λουκίνα αλλιώς θα παραμείνει στο ρόστερ.

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που υπήρξε με τον εκπρόσωπο του 24χρονου επιθετικού και πρώτου σκόρερ της ομάδας στην περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Πρόταση που μπορεί να μην υπάρχει σήμερα αλλά μπορεί να προκύψει μέχρι αύριο από ευρωπαϊκή ομάδα. Πάντως στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Ηρακλής θα διατηρήσει ένα μέρος από τα δικαιώματά του.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Λουκίνας θα συνεχίσει κανονικά στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα υπάρξουν συζητήσεις για να αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Αντίθεση στην συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία της ΠΑE μεταξύ του εκπρόσωπου του Νίκου Ζιαμπάρη και του Σπύρου Παπαθανασάκη όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές μέσα στο επόμενο 48ωρο να δώσουν τα χέρια.

Κάτι που θα ισοδυναμεί με συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου κεντρικού αμυντικού με τον ίδιο να είναι θετικός.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ