ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρομάνο: "Έχει μέλλον ο Ηρακλής"

Ρομάνο: "Έχει μέλλον ο Ηρακλής"
Ρομάνο INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο άσος του Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο και μίλησε για την άνοδο των "κυανόλευκων", το κλίμα στην ομάδα και τις βλέψεις του για τη νέα σεζόν.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο και μίλησε για την άνοδο των "κυανόλευκων", το κλίμα στην ομάδα και τις βλέψεις του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια που κάναμε όλη την χρονιά. Υπάρχουν στιγμές που ξέρουμε πως όσο μας αγαπάει ο κόσμος τόσο χαρούμενοι είμαστε. Είναι σημαντικό να βλέπουμε χαμόγελα από τους φιλάθλους μας και είναι ότι καλύτερο για όλους".

Για την προσπάθεια που έγινε:

"Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την χρονιά. Η άνοδος φαίνεται πιο εύκολη από ότι ήταν. Ξέραμε τις δυσκολίες αλλά με δουλειά και εμπιστοσύνη τα καταφέραμε".

Για το γεγονός πως η ομάδα ήταν πρώτη από τις πρώτες αγωνιστικές:

"Ήταν σημαντικό που ήμασταν πρώτοι από την αρχή. Είχαμε άγχος, είχαμε νέους ποδοσφαιριστές αλλά με τον κόσμο τα ξεπεράσαμε όλα".

Για το προηγούμενο πέρασμα του από την Football League:

"Είχα παίξει Β' εθνική και με τον Εργοτέλη και πάλι είχαμε ανέβει".

Για το αν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης:

"Απ' ό,τι ξέρω η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ εθνική".

Για την πιθανότητα να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα:

"Το θέλουμε πολύ από την οικογένεια μου αλλά και από την ομάδα. Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια και μακάρι να το καταφέρουμε φέτος. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και την οικογένεια μου".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:

"Στα αποδυτήρια υπήρχε εξαιρετική επαφή. Ο προπονητής, ο πρόεδρος και όλοι οι παίκτες ήμασταν μαζί και κάναμε και πλάκα όταν χρειαζόταν. Κοιτάω το ποδόσφαιρο ως χαρά και ξέρω πως είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Γουστάρω αυτό που κάνω και θέλω να το δείχνω κάθε μέρα".

Για το συμβόλαιό του:

"Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Θέλω να παίξω και να δώσω ότι μπορώ".

Για τα γούρια πριν τα παιχνίδια της ομάδας:

"Πριν από κάθε παιχνίδι φωνάζαμε πάνω από την Παναγιά την λέξη Ηρακλής για να μας προσέχει. Το σημαντικότερο είναι η υγεία και μετά μετράει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Πριν από το ματς βάζουμε και λίγο μουσική για να χαλαρώσουμε. Το ρόλο του DJ έχει πάρει ο Πορτουλίδης που έχει κάνει ένα. «mix» και το ακούγαμε συνέχεια".

Για το μέλλον του Ηρακλή:

"Όλα τα παιδιά έδειξαν πως μπορούν να παίξουν. Τα νέα παιδιά είναι ο κορμός και το μέλλον του Ηρακλή και τα αποδυτήρια είναι πολύ καλά. Σίγουρα η Σούπερ Λίγκ είναι πιο δύσκολη αλλά μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Για τους νεαρούς παίκτες του Ηρακλή που τον εντυπωσίασαν:

"Ο Κυριακίδης ήταν μια μεγάλη έκπληξη και έκανε εξαιρετική χρονιά. Δεν ήταν μόνο αυτός όμως, όλα τα νέα παιδιά έδειξαν πως μπορούσαν και δούλεψαν πάρα πολύ. Υπάρχει πολύ μέλλον για να πάνε ψηλά αρκεί να τους στηρίξουμε".

Για τον γιο του:

"Ξέρει μπάλα αλλά είναι μικρός. Πρέπει να έχει υγεία και να αγαπάει την μπάλα".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σελότο:

"Είναι ένας νέος προπονητής και πολύ μεγάλο όνομα στην Αργεντινή. Ξεκίνησε πολύ καλά, του αρέσει να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και συνολικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Αργεντινοί θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα. Ο Σελότο και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής δίνει τα πάντα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ