ΗΡΑΚΛΗΣ

Ραντεβού με Μακρή

Ραντεβού με Μακρή
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μακρής αναμένεται να βρεθεί αύριο Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για να έχει ραντεβού με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη, για την μεταγραφή του.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί αύριο Κυριακή ο Γιώργος Μακρής για να έχει ραντεβού με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη, για την μεταγραφή του.

Το όνομα του 30χρονου μέσου και μέχρι πρότινος του ΟΦΗ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο τεχνικός του Ηρακλή έχει φροντίσει να μιλήσει με τον Μακρή δείχνοντάς του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το θέλω του για την υλοποίηση της μεταγραφής του. Πλέον το μεθαυριανό ραντεβού δεν αποκλείεται να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την πορεία του φλερτ, την ίδια ώρα που έχει στα χέρια του πρόταση της Κέρκυρας.

Εν τω μεταξύ η χθεσινή επιστροφή του Παπαθανασάκη από την Αθήνα όπου βρέθηκε για δύο μέρες και είχε μία σειρά επαφών αναμένεται να συνδυαστεί με ραντεβού του με τον Παπαδόπουλο. Αντικείμενο αυτού θα είναι τόσο το αθλητικό κέντρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Πρώτη επιλογή του τεχνικού του Ηρακλή είναι αθλητικό κέντρο που έχει ξεχωρίσει στην Ολλανδία και περιμένει την απόφαση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Κι όσο για τα δύο που ακολουθούνε αφορούνε ένα στην Σερβία και το Καρπενήσι.

Κι όσο για τον σχεδιασμό του ρόστερ έχει να κάνει καταρχήν με το να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους έξι που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται. Τους Σίλβα Χουάντερσον, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρη Ιντζόγλου, Νίκο Πουρτουλίδη και Σάββα Σιατραβάνη.

Όσον αφορά δε αυτό του Αριστοτέλη Καρασαλίδη ουσιαστικά έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική βάση αφού έγινε πράξη όρος αυτού που είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο. Ότι θα ανανεωθεί αυτόματα αν συμμετάσχει στο 70% των παιχνιδιών που θα ακολουθούσανε μέχρι το τέλος της περιόδου όπως και έγινε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ