ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώτος σε όλη την Ευρώπη ο Ηρακλής!

Πρώτος σε όλη την Ευρώπη ο Ηρακλής!
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα σε όλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μετράει μόνο νίκες μακριά από την έδρα του! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι φίλοι του Ηρακλή βλέπουν με μεγάλη χαρά την αγαπημένη τους ομάδα να παρελαύνει στη Football League και να είναι από τα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο τη φετινή σεζόν μπορεί να αισθάνονται υπερηφάνεια και για ένα ξεχωριστό ρεκόρ της ομάδας.

Αυτό έχει να κάνει με τα απίστευτα αποτελέσματά της εκτός "Καυτανζογλείου", με τους παίκτες του Ηρακλή να μετρούν οκτώ νίκες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες τους στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και να έχουν πετύχει ένα επίτευγμα που δεν έχει... ταίρι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε κανένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οποιαδήποτε κατηγορίας δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει έστω μία απώλεια βαθμών μακριά από το σπίτι της, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει μέχρι το 4-0-0 αλλά κατόπιν να καταρρέει και τη Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα να έχει ρεκόρ 6-0 μέχρι όμως το ματς της 24ης Ιανουαρίου που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπιρμπικάρα.

Πανευρωπαϊκό είναι το ρεκόρ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όσον αφορά στα γκολ καθώς έχει ενεργητικό 13 τερμάτων και παθητικό μόλις 1 γκολ, το οποίο έχει πετύχει εις βάρος του ο Καζάκης του Αιγινιακού.

Να σημειωθεί ότι ο "Γηραιός" έχει τέσσερις ακόμα εξόδους μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League (κανονική περίοδος) και να γράψει χρυσή ιστορία με το εξωπραγματικό "12 στα 12" εκτός έδρας θα πρέπει να νικήσει κατά σειρά: Εθνικό Σερρών, Ζάκυνθο, Λαμία και Αγροτικό Αστέρα.

Έτσι έγινε το "8 στα 8" εκτός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή:

Πιερικός - Ηρακλής 0-1

Τύρναβος - Ηρακλής 0-2

Αιγινιακός - Ηρακλής 1-2

Φωκικός - Ηρακλής 0-1

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 0-4

Απόλλων 1926 - Ηρακλής 0-1

ΑΕΛ - Ηρακλής 0-1

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ