ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώτη για Καρασαλίδη

Πρώτη για Καρασαλίδη
Καρασαλίδης INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή έχουν αφήσει πίσω τους την πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης καθώς την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα πανηγύρια της πρόκρισης επί του Αστέρα Τρίπολης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έχουνε μείνει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για τον Ηρακλή καθώς την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ.

Στα ευχάριστα για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι έχει στην διάθεσή του και τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη που από χθες το πρωί δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο τεχνικός του Ηρακλή όμως δεν μπορεί να υπολογίζει στο τρίτο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της περιόδου του Ιανουαρίου για το προσεχές ραντεβού αφού το δελτίο του 24χρονου Σερραίου θα βγει από εβδομάδα.

Κι όσο για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα που στον επαναληπτικό της Τρίτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ταλαιπωρημένο του το τελευταίο διάστημα δεξί αστράγαλο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών το απόγευμα της Κυριακής στο ΕΑΚ του Βόλου.

Τέλος για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ηρακλή και τον πρώην Ισπανό ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντάνι Λόπεθ μετά από την προσφυγή του στην FIFA η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει στην διάρκεια της ημέρας ανακοίνωση. Όπως και να έχει όμως είναι να αποτελέσει θέμα προς συζήτηση στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον κίνδυνο που υπάρχει για αφαίρεση βαθμών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν υπάρχει ανησυχία καθώς υποστηρίζουνε ότι είναι συνεπείς στις ρυθμισμένες τους οφειλές απέναντι στον Λόπεθ. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται η πλευρά του Ηρακλή να ζητήσει προθεσμία ακόμη και δέκα ημερών για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα από την FIFA.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ