ΗΡΑΚΛΗΣ

Προχωράει με Τέλγκενκαμπ

Προχωράει με Τέλγκενκαμπ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Ντένις Τέλγκενκαμπ, βρίσκεται ο Ηρακλής την ίδια ώρα που στην προετοιμασία συμμετέχει ο Γιάννης Γκέλιος.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Ντένις Τέλγκενκαμπ, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη θέση.

Ο υψηλόσωμος (1.92μ.) Τέλγκενκαμπ είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου του 1987 και αγωνίζεται στην Χέρακλες από το 2008, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Καμπούρ.

Την περσινή σεζόν (2014-2015) ο Τέλγκενκαμπ συμμετείχε σε 22 παιχνίδια με την Χέρακλες αποτελώντας τον βασικό της τερματοφύλακα μέχρι και τον Φεβρουάριο, όταν και έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Μπραμ Κάστρο.

Σε ηλικία 21 ετών ο Ολλανδός τερματοφύλακας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Χέρακλες με την οποία συνεχίζει να δεσμεύεται και προσπαθεί να το λύσει.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί το ένα από τα δύο εμπόδια του μέχρι στιγμής φλερτ με τον Ηρακλή. Το άλλο έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Εν τω μεταξύ από χθες το «παρών» στην προετοιμασία του Ηρακλή, έδωσε και ο 23χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, στην γερμανική Άουγκσμπουργκ. Η λογική της παρουσίας του έχει να κάνει για να περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Παπαδόπουλου και αν ικανοποιήσει υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί.

Ακόμη από χθες στην προετοιμασία του Ηρακλή ενσωματώθηκε και ο Εμάνουελ Περόνε. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Μάλιστα δέχθηκε και τα πειράγματα των συμπαικτών του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ