ΗΡΑΚΛΗΣ

Προβλημάτισε ο Ηρακλής στην φιλική ήττα από τον Πανσερραϊκό

Προβλημάτισε ο Ηρακλής στην φιλική ήττα από τον Πανσερραϊκό
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής έχασε 2-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να προβληματίζει με την απόδοση της στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της σεζόν.

Δεύτερο φιλικό μέσα σε 24 ώρες για την ομάδα του Ηρακλή με τον "Γηραιό" να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό και να γνωρίζει την ήττα με 2-1 προβληματίζοντας με την απόδοση του. Μάλιστα σε αντίθεση με τη νίκη το Σάββατο επί του Κιλκισιακού με 2-0 ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ματς με την ομάδα των Σερρών χρησιμοποίησε αρκετούς εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 12' της αναμέτρησης μετά από ωραία ενέργεια του Λεοζίνιο ο οποίος συνδυάστηκε με τον Περόνε με τον σέντερ φορ του Ηρακλή να πατάει την μπάλα για τον Πασά ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση καθώς στο 20' ο Κάκκος έφερε το ματς στα ίσια για τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα η ομάδα των Σερρών είχε δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής θα μπορούσε και αυτός με τη σειρά του να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Κυριακίδη να βρίσκει τον Περόνε και ο Αργεντινός με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ανατροπή στο 63' μετά από λάθος του Αγγελόπουλου στη μεσαία γραμμή ο Μαφούτα από πλάγια έκανε το γύρισμα με τον Ιντζόγλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:Ντουπρέ, Μαφουτά, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κάκκο, Παπατζίκος, Ρούτσης, Σιάκκας, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ:Περνίς (46' Χουάντερσον), Καραγκούνης (57' Κυνηγόπουλος), Σαραμαντάς (57' Κούρος), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι (57' Ιντζόγλου), Στάμου, Αγγελόπουλος, Πασάς, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Περόνε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ