ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόβλημα με Μπαρτολίνι στον Ηρακλή

Πρόβλημα με Μπαρτολίνι στον Ηρακλή
Μπαρτολίνι INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις του Πλατανιά, στο Μάλεμε. Μοναδικός απών ήταν ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα. Θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Ηρακλή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πλατανιά, στο Μάλεμε. Οι βασικοί παίκτες της χθεσινής (22/9) αναμέτρησης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πολύ έντονους ρυθμούς.

Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος (εκτός της αποβολής), αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος αμυντικός είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Είχε κάνει ακτινογραφία, η οποία όμως δεν έδειξε εικόνα κατάγματος.

Στον χθεσινό αγώνα, ο Μπαρτολίνι σε κάποια σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό χτύπησε στο δεύτερο μετατάρσιο (στον άκρο πόδα) και με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς για την άψογη φιλοξενία της στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας κατά την παραμονή τους στην πόλη των Χανίων, καθώς και για κάθε διευκόλυνση που παρείχαν στους φίλους του Ηρακλή που θέλησαν να παρακολουθήσουν τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Περιβολίων.

Παράλληλα, τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων στο Μάλεμε, ώστε να προπονηθεί η ομάδα μας σήμερα το πρωί".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ