ΗΡΑΚΛΗΣ

Προτάθηκε ο Τόρζε

Προτάθηκε ο Τόρζε
Τόρζε

Η οριστικοποίηση της ανόδου του Ηρακλή στην Super League έχει σαν αποτέλεσμα να προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ αυτών και ο Γκάμπριελ Τόρζε.

Ο 26χρονος διεθνής Ρουμάνος δεξιού χαφ ανήκει στην ιταλική Ουντινέζε και στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται είχε αγωνιστεί δανεικός στην τουρκική Κόνιασπορ.

Το συμβόλαιο του Τόρζε με την Ουντινέζε λήγει στο τέλος του μήνα και στα γραφεία της Μίκρας φέρεται να έχουνε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να τον φέρουνε στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που αν συμβεί θα ισοδυναμεί και με οικονομική υπέρβαση.

Ο Τόρζε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε, την Τιμισοάρα και τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ουντινέζε τον Αύγουστο του 2011.

Η ιταλική ομάδα ωστόσο προχώρησε σε αλλεπάλληλους δανεισμούς του Ρουμάνου και συγκεκριμένα κατά σειρά στις ισπανικές Γρανάδα και Εσπανιόλ και φέτος στην τουρκική Κόνιασπορ.

Κι αν σήμερα ο Ηρακλής στις 18:00 δίνει στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας το τελευταίο παιχνίδι της φετινής του πορείας στην Football League και στα πλέι οφ της με την Λάρισα αύριο το ενδιαφέρον στρέφεται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Εκεί όπου ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, θα επιδιώξει να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν.

Τις τελευταίες μέρες το βάρος έχει πέσει στους εξής πέντε. Τους Σίλβα Χουάντερσον, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Λευτέρη Ιντζόγλου και Νίκο Πουρτουλίδη. Σε αυτούς όμως υπάρχει και ο Σάββας Σιατραβάνης που το περσινό καλοκαίρι είχε υπάρξει προφορική συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο στην περίπτωση που ο Ηρακλής κερδίσει την άνοδό του στην Super League. Όπως και έγινε και απομένει να γίνει και στην πράξη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ