ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόταση σε Βέλλιο

Πρόταση σε Βέλλιο

Σε πρόταση στον Απόστολο Βέλλιο προχώρησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, θέλοντας να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας. Έτοιμος να υπογράψει για δύο χρόνια ο Κερέμ Μπουλούτ.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, προχώρησε σε πρόταση στον Απόστολο Βέλλιο θέλοντας να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας.Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουνε εξελίξεις. Ο Βέλλιος μπορεί να έχει σαν πρώτη του επιλογή την παραμονή του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο στην περίπτωση του Ηρακλή τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου αναμένεται να δοθεί ένα τέλος στο μίνι σίριαλ της μεταγραφής του Κερέμ Μπουλούτ στον Ηρακλή μετά τα επεισόδια που έλαβαν το Σαββατοκύριακο. Το προηγούμενο δηλαδή 48ωρο.Ο 23χρονος επιθετικός, γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και με τουρκικές ρίζες, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και χθες το βράδυ φέρεται να ήρθε σε συμφωνία για υπογραφή συμβολαίου διετούς χρονικής διάρκειας.Το όλο θέμα φαίνεται να ξεκαθάρισε στην συνάντηση που είχε οι Σπύρος Παπαθανασάκης και Νίκος Παπαδόπουλος.

Σε αυτήν ο τεχνικός του Ηρακλή στάθηκε στην ένστασή του για τον χαρακτήρα του Μπουλούτ και όχι όσον αφορά την ποδοσφαιρική του αξία με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να ανέλαβε την ευθύνη.Ακόμη η ΠΑΕ Ηρακλής έχει προχωρήσεις σε επίσημες προτάσεις στους Γιώργο Μακρή και Καρλίτος και αναμένει τις απαντήσεις τους. Του πρώτου μέσα στην εβδομάδα και του δεύτερου ακόμη και μέχρι αύριο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ