ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον υποβιβασμένο Ηρακλή

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον υποβιβασμένο Ηρακλή
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βαρύτατο πρόστιμο 50.000 ευρώ στον υποβιβασμένο στη Γ' Εθνική, Ηρακλή, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η απόφαση της ΑΕΠ Ηρακλής να μην "κατέβει" στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ, κοστίζει 50.000 ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ και ο γνωστός υποβιβασμός από τη Football League στη Γ' Εθνική κατηγορία, στην οποία ήδη συμμετέχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-ΑΕΠ Ηρακλής για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης, ο οποίος ήταν να διεξαχθεί στις 21/9/2017 και ματαιώθηκε.

Αριθμός απόφασης 183/2017: Δικάζει παρισταμένης της εγκαλούμενης ΠΑΕ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης απόφασης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» τις ακόλουθες κυρώσεις:

α) Της αυτόματης αποβολής από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία, στην οποία δικαιούται να συμμετάσχει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο,

β) Της περιέλευσης του μεριδίου της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΕΠΟ

γ) Της τιμωρίας με αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο, και

δ) Της χρηματικής ποινής πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €)".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ