ΗΡΑΚΛΗΣ

Προπόνηση, δείπνο και αντίο στον Ηρακλή

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Ηρακλή πραγματοποίησαν την Τρίτη το απόγευμα την τελευταία τους προπόνηση εν συνεχεία δείπνησαν όλοι μαζί και αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον.

Ο Ηρακλής σώθηκε αγωνιστικά και οι παίκτες του "γηραιού" είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και το κλίμα στην προπόνηση της Τρίτης (2/5), την τελευταία της σεζόν, να είναι άκρως πανηγυρικό. Τα γέλια δεν σταμάτησαν καθώς όλοι τους γνώριζαν ότι είχαν κάνει το χρέος τους. Ότι από την μεριά τους είχαν σώσει τον Ηρακλή και φυσικά οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν λογαριασμό και για τις ενέργειες της διοίκησης.

Μετά την προπόνηση οι παίκτες του Ηρακλή, δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης και εκεί είπαν και το αντίο αποχαιρετώντας ο ένας τον άλλο για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν.

Φυσικά στο αντίο μεταξύ των παικτών του Ηρακλή υπήρχε και η αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας κυρίως και το αν η νέα σεζόν θα την βρει στην Super League η όχι αλλά και ποια θα είναι η διοίκηση που θα τρέξει από εδώ και στο εξής τον "γηραιό".

Μάλιστα όπως έλεγαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και φυσικά και ο τεχνικός του συλλόγου, Σάββας Παντελίδης, με αυτή την διοίκηση δεν πρόκειται να παραμείνουν καθώς τα όσα πέρασαν στην διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν πρωτόγνωρα για όλους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ