ΗΡΑΚΛΗΣ

Προφορική συμφωνία Λάμπρου - Ηρακλή

Προφορική συμφωνία Λάμπρου - Ηρακλή
Λάμπρου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε προφορική συμφωνία με τον Λάζαρο Λάμπρου ήρθε ο Ηρακλής. Οι άνθρωποι του Γηραιού έδωσαν τα χέρια με τον 19χρονο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Πολύ κοντά σε μια σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει τον 19χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων επιθετικό, Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Παρότι του είχαν γίνει τρεις προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, ο ίδιος έλεγε ότι δεν ήταν το οικονομικό κομμάτι αυτό που τον απασχολεί, αλλά ότι δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες στο "τριφύλλι". Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ανάμεσα στη διοίκηση του Γηραιού και τον παίκτη προέκυψε συμφωνία.

Αρχές της επόμενης εβδομάδας ο νεαρός παίκτης (γεννημένος στις 19/12/1997) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, το οποίος θα έχει διετή διάρκεια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λάμπρου κατέγραψε 2 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων με 7 γκολ.

Δείτε ένα εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Λάμπρου σε βάρος του Ηρακλή:

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ