ΗΡΑΚΛΗΣ

Πουρτουλίδης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Πουρτουλίδης: "Τα καλύτερα έρχονται"
Πουρτουλίδης INTIME SPORTS

Τους καρπούς της ανόδου στην Super League γεύεται ο Νίκος Πουρτουλίδης έστω και αν ο αρχηγός του Ηρακλή χρειάστηκε να περιμένει έναν χρόνο για να την πανηγυρίσει. Τέλος καλά όλα καλά όμως και όπως παραδέχθηκε στο Sport24.gr στο μυαλό του είναι η επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει έναν χρόνο για να πανηγυρίσει την άνοδο του Ηρακλή με τον αρχηγό του Ηρακλή να αισθάνεται δικαιωμένος και πλέον στο μυαλό του είναι ήδη η επόμενη μέρα.

Το συμβόλαιο του Καβαλιώτη οργανωτή ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και δεν έκρυψε στο Sport24.gr πως στο μυαλό του είναι η παραμονή του έχοντας λάβει ήδη το σχετικό μήνυμα από την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και από τον προπονητή του Νίκο Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, αλλά και ο τεχνικός των «κυανολεύκων» δεν έχουνε κρύψει τις τελευταίες μέρες όπως και μετά την επίτευξη και μαθηματικά του στόχου της ανόδου ποια είναι η προτεραιότητά τους από το υπάρχον ρόστερ. Την παραμονή των πέντε ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους λήγουν μεταξύ των οποίων είναι και του Νίκου Πουρτουλίδη. Κι όσο για τους υπόλοιπους πρόκειται για τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Μπαρτολίνι και Ιντζόγλου.

«Στόχος μου και των διοικούντων και του προπονητή είναι να μιλήσουμε για να παραμείνω στην ομάδα», σχολίασε ο 31χρονος Καβαλιώτης αρχηγός του Ηρακλή και πρόσθεσε για τον ίδιο: «Το εύχομαι και θα συζητήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλύτερα να μην λες όμως τίποτα μέχρι να βγούνε οι ανακοινώσεις». Για να ξεκαθαρίσει πως επί του παρόντος: «Αυτό που προέχει είναι να χαρούμε την άνοδό μας στην Super League για την οποία παλέψαμε όλη την χρονιά».

Για τα δικά του διαφορετικά αισθήματα σε σχέση με έναν χρόνο πριν όταν είχε έρθει στον Ηρακλή για τον ίδιο στόχο αλλά αυτός δεν επιτεύχθηκε ο Πουρτουλίδης ήταν ξεκάθαρος. « Μιλάμε για μία διαφορετική χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος την στιγμή αυτή για όλη την οικογένεια του Ηρακλή που πετύχαμε την άνοδό μας στην Super League. Πολύ χαρούμενος για όλους στην ομάδα. Σε μία προσπάθεια όπου τα δώσαμε όλα από την αρχή και καταφέραμε τον στόχο μας», για να ευχηθεί. «Αυτό που έχω να ευχηθώ και να πω με σιγουριά μετά από τις βάσεις που μπήκανε στην φετινή χρονιά είναι ότι τα καλύτερα έρχονται για τον Ηρακλή», και εξήγησε. «Θα πρέπει να συνεχίσουνε να γίνονται μικρά βήματα και χωρίς μεγάλα λόγια κι όλα θα έρθουνε μόνα τους με οδηγό το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα».

Για το μυστικό της φετινής πορείας του Ηρακλή στον δρόμο επίτευξης της ανόδου στην Super League ήταν: «Η λέξη και ο χαρακτήρας της ομάδας. Η ομάδα είναι αυτή που το κατάφερε και είναι παράδειγμα για όλους ο τρόπος λειτουργίας και για μένα που έχω αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες. Ακόμη ο τρόπος που δουλεύαμε σε όλη την χρονιά και πόσο το θέλαμε να έρθει η άνοδος όπως και η διοικητική ηρεμία που είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο αν και θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο και έφερε την διαφορά στο τέλος».

Για τον ίδιο και κατά πόσο αισθάνεται δικαιωμένος με την επίτευξη της ανόδου έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2013 και μετά από την δύσκολη περσινή χρονιά ήταν ξεκάθαρος. «Δικαιωμένος για την επίτευξη του στόχου που είχα θέσει να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τον στόχο της ανόδου του στην Super League έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση. Τον στόχο να επιστρέψει στην Super League εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής γιατί πιστεύω ότι το άξιζε και δεν σου κρύβω ότι το είχα δει προσωπικά και δικαιώθηκα στο τέλος. Πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για την ευκαιρία που έχει να αγωνιστεί με τον Ηρακλή στην Super League μέσω της ανανέωσης του συμβολαίου του σχολίασε: «Δεν είχα απωθημένο να παίξω στην Super League αν και σίγουρα το ήθελα όταν ήμουν πιο μικρός. Αν έρθει και είμαι στην ομάδα καλώς να έρθει και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ποια στιγμή θα ξεχώριζε ως την καλύτερη της φετινής πορείας του Ηρακλή προς την Super League ήταν ξεκάθαρος: «Δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια. Προσωπικά χαιρόμουνα την κάθε στιγμή βλέποντας και τους συμπαίκτες μου να βελτιώνονται καθώς τα δίναμε όλα κάθε μέρα στην προπόνηση αλλά και όταν ερχόταν η ώρα για το παιχνίδι. Η πιο χαρούμενη ωστόσο στιγμή θα έλεγα ότι ήταν η τελευταία που επιτεύχθηκε η άνοδός μας στην Super League. Όταν σφύριξε ο διαιτητής στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη και ήμασταν εκεί που θέλαμε».

Κι όσο για το αν έχει παράπονο για την μη επίτευξη της παρουσίας του Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου ο Καβαλιώτης μέσος σχολίασε: «Να μην είμαστε αχάριστοι. Παράπονο θα είχα αν δεν ανεβαίναμε στην Super League με τέτοια πορεία και προσπάθεια που κάναμε. Η πορεία που κάναμε στο Κύπελλο ήταν κάτι δικό μας και εύχομαι να μπορέσουμε να φθάσουμε στον τελικό τα επόμενα χρόνια».

Τέλος για την στήριξη από τους φιλάθλους του Ηρακλή από την πρώτη συγκέντρωση τον περασμένο Αύγουστο στους Αμπελόκηπους στον δρόμο προς την Super League και τον τελικό του Κυπέλλου ο Πουρτουλίδης επισήμανε: «Ο κόσμος μας ήταν από το ξεκίνημα στο πλευρό μας και δεν μας άφησε σε κανένα σημείο μόνους μου. Ακόμη και όταν η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι μας έδινε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τη νίκη έστω και στο τέλος. Πραγματικά τους αξίζουνε συγχαρητήρια όπως και ότι τους αξίζουνε να βρίσκονται στην Super League».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ