ΗΡΑΚΛΗΣ

Πίτου Γκαρσία: "Κοιτάμε πιο ψηλά"

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Ο Σεμπάστιαν Πίτου Γκαρσία σε συνέντευξη του μίλησε για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ατρόμητου και τόνισε ότι πλέον η ομάδα του κοιτά πιο ψηλά.

Ο Αργεντινός μέσος και αρχηγός του Ηρακλή, Σεμπάστιαν Πίτου Γκαρσία, μίλησε στον "sport103 FM" για την χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου, το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με χαρακτήρα τελικού της Τετάρτης στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα και ακόμη για τον άλλοτε προπονητή του στην ομάδα του Ηρακλή Άνχελ Πεντράθα που το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από την ζωή αλλά και την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκαρσία:

Για την χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με 1-0 δήλωσε: " Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά για εμάς και μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Κέρκυρα".

Για την σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος της Super League είπε: " Με τους τρεις βαθμούς που πήραμε μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά, καθώς οι διαφορές στο φετινό Πρωτάθλημα είναι μικρές. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τρία τέσσερα παιχνίδια ακόμη θα πάρουμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους με τους οποίους βρισκόμαστε περίπου στην ίδια θέση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Για το σημαντικό παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα της Τετάρτης στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα παραδέχθηκε: " Το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι ένας τελικός για εμάς και θα πάμε σε αυτό κατάλληλα προετοιμασμένοι και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η πρόκριση στην επόμενη φάση έχει σημασία για εμάς, την ομάδα αλλά και για τον κόσμο του Ηρακλή και θα παλέψουμε για αυτή".

Για το πώς αντιμετωπίζει την παρουσία της ομάδας στον φετινό τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος σχολίασε: " Είναι ένα όνειρο μου να φτάσω στον τελικό του Κυπέλλου και να κρατάω την κόρη μου στην αγκαλιά μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή για εμένα. Από εκεί και πέρα είμαι ρεαλιστής, γνωρίζω ότι υπάρχει πολύς και δύσκολος δρόμος μπροστά μας και για αυτό παραμένω προσγειωμένος. Ωστόσο τα όνειρα είναι όνειρα και εμείς πρέπει να τα κυνηγάμε".

Για τον θάνατο του Άνχελ Πεντράθα το βράδυ του Σαββάτου με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 2008-2009 επισήμανε: " Με στεναχώρησε πολύ όταν το έμαθα, δεν το περίμενα αλλά αυτές είναι οι αποφάσεις Του Θεού. Σίγουρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάπου καλύτερα από εδώ που είμαστε όλοι εμείς. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απώλεια, γενικότερα για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα στην ομάδα και βοήθησε γενικότερα τον Ηρακλή. Θα τον θυμάμαι για πάντα, ας αναπαυτεί εν ειρήνη".

Κι όσο για το μέλλον του στον Ηρακλή δεν έκρυψε την επιθυμία του πως: " Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι στον Ηρακλή, τον οποίο θεωρώ ως την οικογένεια μου, το σπίτι μου και έχω πολύ καλή σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι να παραμείνω, αυτό αφορά και τη διοίκηση. Αν από εκεί και πέρα όλα πάνε καλά θέλω να παραμείνω στον Ηρακλή, είμαι πολύ καλά εδώ είμαι δεμένος με την ομάδα και το ιδανικότερο θα ήταν να παραμείνω στην ομάδα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ