ΗΡΑΚΛΗΣ

Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και ο Ηρακλής

Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και ο Ηρακλής

Η ΕΕΑ γνωστοποίησε πως χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League στον Ηρακλή, αφού κατέθεσε την Παρασκευή )21/8) την εγγυητική επιστολή.

Η ΕΕΑ γνωστοποίησε πως χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League στον Ηρακλή, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε την Παρασκευή (21/8) την εγγυητική επιστολή. Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ύστερα από την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής από την ΠΑΕ Ηρακλής, χορηγεί σε αυτήν το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α παρ. 3 του ν.2725/99".

Για την ιστορία, οι άνθρωποι του Ηρακλή ενημέρωσαν την Πέμπτη (20/8) ότι η εγγυητική επιστολή θα προσκομιζόταν μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι, ενώ εξήγησαν την καθυστέρηση, λέγοντας ότι στο χρονικό διάστημα που ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήταν στην Ελλάδα, οι τράπεζες ήταν κλειστές και ο ίδιος ήταν εκείνος που έπρεπε να υπογράψει.

Όταν γύρισε στον Καναδά, οι τράπεζες άνοιξαν, μετά έπρεπε να γίνουν συμβάσεις για να εκδοθεί εγγυητική επιστολή με την υπογραφή του και γι' αυτό δεν προσκομίστηκε ως τώρα, όμως όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους "κυανόλευκους".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ