ΗΡΑΚΛΗΣ

Περόνε - Λεοζίνιο: "Μόνο στην Ελλάδα πάει αλλού το μυαλό μας"

Περόνε - Λεοζίνιο: "Μόνο στην Ελλάδα πάει αλλού το μυαλό μας"
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πρωταγωνιστές του Ηρακλή στη φάση με τον Ματίας Ντεγκρά, Εμάνουελ Περόνε και Λεοζίνιο, μίλησαν στο Sport24.gr για το λάθος του γκολκίπερ της ΑΕΛ. "Όλοι κάνουν λάθη. Αν γινόταν στη Μπαρτσελόνα, θα λέγαμε δεν τρέχει τίποτα".

Ο Εμάνουελ Περόνε ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που έκλεψε τη μπάλα από τον Ματίας Ντεγκρά στην αναμέτρηση της Δευτέρας (12/9) με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League. Ο Σάλες Λεοζίνιο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε το 2-2 στην ίδια φάση.

Ο Αργεντινός φορ και ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος μιλούν στο Sport24.gr για τη φάση που είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του Ντεγκρά στην ΑΕΛ. Οι δύο Λατινοαμερικανοί υποστήριξαν πως όλοι οι τερματοφύλακες έχουν κάνει σοβαρά λάθη στην καριέρα τους και πως αν αυτό γινόταν σε άλλη χώρα, δεν θα μιλούσαμε για σκόπιμο λάθος.

Ο Λεοζίνιο δήλωσε: " Ο Περόνε πίεσε τον Ντεγκρά και εγώ το ίδιο. Αυτή την εντολή είχαμε. Ο Ντεγκρά είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ. Ήταν και το γήπεδο που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και που έπαιξε ρόλο στο λάθος που έκανε. Ξέρω τον Ντεγκρά, είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά και πιο παλιά έχει κάνει λάθη. Ακόμα όμως και οι μεγάλοι τερματοφύλακες έχουν κάνει σοβαρά λάθη στην καριέρα τους".

Περόνε - Λεοζίνιο: "Μόνο στην Ελλάδα πάει αλλού το μυαλό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη μεριά του ο Περόνε σημείωσε: " Ποδόσφαιρο είναι. Και εκτός από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι. Αν ένας διαιτητής δεν δώσει πέναλτι και καταλογίσει φάουλ, τι πρέπει να του κάνουμε; Να τον χτυπήσουμε; Δεν είναι έτσι. Μίλησα σήμερα μαζί του και μου είπε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λάρισα και να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Του είπα ότι κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Τον ξέρω τον Ματίας από 14 ετών. Περάσαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Τέτοιες φάσεις έχουν γίνει και σε μεγαλύτερες ομάδες, στους καλύτερους παίκτες, που παίρνουν εκατομμύρια. Δεν θα συνέβαινε αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αν γινόταν στη Μπαρτσελόνα, θα λέγαμε δεν τρέχει τίποτα. Εδώ πάει αλλού το μυαλό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος ο Ντεγκρά από την ΑΕΛ, θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!
Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά
"Τελειώνει" τον Ντεγκρά και ο Αναστασιάδης
Τέλος ο Ντεγκρά από την ΑΕΛ, θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!
Το "καρφί" του Πανσερραϊκού για Κούγια και ΑΕΛ
Η διπλή γκάφα του Ματίας Ντεγκρά που τον "τελείωσε" από τον Αστέρα

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ