ΗΡΑΚΛΗΣ

Πασάς: "Όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση"

Πασάς: "Όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πασάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι και ετοιμάζεται να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα και εκφράζει την πεποίθηση του για νίκη του "Γηραιού".

Δυο μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους έμεινε ο Γιάννης Πασάς καθώς ο άσος του Ηρακλή είχε χτυπήσει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές Φεβρουαρίου και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα όμως θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου και δηλώνει έτοιμος και ανυπόμονος.

Ο Αγρινιώτης μεσοεπιθετικός του Ηρακλή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με τον Αστέρα και εξέφρασε την άποψη πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παίξουν με βάση τις δυνατότητες τους θα πάρουν τη νίκη.

-Γιάννη, πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις και πάλι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή, καθώς στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησες τραυματίας;
Όντως, υπάρχει αρκετός καιρός που πέρασε, θυμάμαι ότι χτύπησα στις 7 Φεβρουαρίου. Σίγουρα, ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω, έκανα την αποθεραπεία που έπρεπε, το πόδι είναι μία χαρά και αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα.

-Σ’ αυτό το δίμηνο που απείχες απ’ τους αγωνιστικούς χώρους, αισθανόσουν σαν «θηρίο στο κλουβί», όπως συνηθίζουμε να λέμε;
Εντάξει, όπως όλοι οι αθλητές, έτσι κι εγώ ανυπομονούσα να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο και να παίξω, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και περίμενα να γίνει το πόδι μου τελείως καλά για να επανέλθω.

-Τώρα νιώθεις καλά; Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;
Ναι, σίγουρα. Αισθάνομαι 100% έτοιμος και θα δώσω τα πάντα, ώστε η ομάδα να πετύχει νίκες μέχρι το φινάλε της σεζόν.

-Την Κυριακή, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει έναν δύσκολο αντίπαλο, τον Αστέρα Τρίπολης. Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτό το παιχνίδι;
Πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται απ’ τη δική μας απόδοση. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, έχω την αίσθηση ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι.

-Τι στοιχεία επιβάλλεται να δείξει η ομάδα μας, ούτως ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα και τα δείχνουμε τις περισσότερες φορές που αγωνιζόμαστε. Δύναμη, πάθος, δίψα για τη νίκη. Αυτά τα στοιχεία έχει ο Ηρακλής και σ’ αυτά πρέπει να βασιστούμε για να κερδίσουμε.

-Υπάρχουν μυστικά σε τέτοιους αγώνες ή πιστεύεις ότι οι αντίπαλοι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και δεν θα επιφυλάσσουν «εκπλήξεις» ο ένας στον άλλον;
Μετά από τόσους αγώνες, νομίζω ότι πλέον ο ένας ξέρει καλά τον άλλον, οπότε αν το πάμε όπως θέλουμε εμείς το παιχνίδι, θα έχουμε και τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουμε νικητές.

-Γιάννη, είναι κάποια στοιχεία του Αστέρα που χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση, βαρύτητα και προσοχή;
Κοιτάξτε, ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει αυτό αρκετές φορές, έχει καλό passinggame, έχει καλές επιθετικές μονάδες. Εμείς, πρέπει να προσέξουμε πολύ την αμυντική μας λειτουργία και από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη, τις στατικές φάσεις και την έδρα μας, καθώς ο κόσμος μας θα μας δώσει ώθηση, όπως πάντα, για να τα καταφέρουμε!

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ