ΗΡΑΚΛΗΣ

Πασάς: "Δεν φοβόμαστε"

Πασάς: "Δεν φοβόμαστε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πασάς, μίλησε στο Καρπενήσι για την πετυχημένη σεζόν που έφυγε για τον Ηρακλή και για τους στόχους εν όψει Super League δίνοντας το δικό του σύνθημα.

Για την πετυχημένη σεζόν που έφυγε για τον Ηρακλή και για τους στόχους εν όψει Super League μίλησε στο Καρπενήσι ο Γιάννης Πασάς δίνοντας το δικό του σύνθημα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας ενώ αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας θεωρεί πως και την νέα χρονιά θα είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας.

- Γιάννη, η χρονιά που μόλις έφυγε, ήταν άκρως επιτυχημένη, οι στόχοι επιτεύχθηκαν και αυτό που στιγμάτισε και τη δική σου πορεία, ήταν το καθοριστικό γκολ εναντίον της ΑΕΚ, στα πλέι οφ. Ήταν όντως η καλύτερη στιγμή που κράτησες από πέρσι;

«Η καλύτερη στιγμή δεν ήταν αυτή του γκολ, αλλά με το σφύριγμα της λήξης στο ματς της Κορίνθου, εναντίον της Παναχαϊκής, που εξασφαλίσαμε την άνοδο. Πιστεύω εκεί βγήκαν τα πάντα, ότι είχαμε μέσα μας, εκεί βγήκε».

- Είστε σε γνώριμο περιβάλλον, καθώς πέρσι το Καρπενήσι αποδείχτηκε αρκετά γούρικο. Τώρα, ενόψει Super League, πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

«Πολύ καλή τοποθεσία, ο καιρός βοηθάει πιο πολύ σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη, όμως εμείς πρέπει να δουλέψουμε, να δώσουμε ότι περισσότερο έχουμε για να καταφέρουμε ότι μεγαλύτερο μπορούμε».

- Είστε μία ομάδα που στα 3/4, ο κορμός είναι ίδιος. Λίγες οι προσθήκες, σε συγκεκριμένες θέσεις, πολλές όμως οι απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα.

«Σίγουρα, είμαστε πολύ δεμένοι από πέρσι και τα νέα παιδιά που ήρθαν, ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όντως υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Προπονούμαστε εδώ και αρκετές ημέρες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

- Ποιοί είναι οι στόχοι;

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά, και να είστε σίγουροι ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό θα παλεύουμε και θα διεκδικούμε τα πάντα».

- Γιάννη, πέρσι είχαν έρθει πολλοί νέοι παίκτες, ενώ φέτος, οι 21 ποδοσφαιριστές είστε οι ίδιοι. Αυτό πόσο σας βοηθάει;

«Πάρα πολύ, γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε το παιχνίδι του, τη συμπεριφορά του, έχουμε δεθεί πάρα πολύ και αυτό βοηθάει σημαντικά μία ομάδα, ειδικά στο ξεκίνημά της».

- Τι στοιχεία πρέπει να κρατήσει ο Ηρακλής από την πετυχημένη πορεία στη δεύτερη κατηγορία, σε σχέση με ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Super League;

«Το κυριότερο είναι τα αποδυτήρια. Αν είμαστε όπως πέρσι, όλα θα πάνε καλά, δε φοβόμαστε».

- Αυτή η «τρέλα» και το καλό κλίμα που διαπιστώσαμε πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, εξακολουθεί να υπάρχει;

«Ναι, σίγουρα, εννοείται. Απ’ τη στιγμή που είμαστε οι πιο πολύ μαζί από την περσινή σεζόν, έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά και οι νέοι παίκτες, είναι όλοι τους πολύ καλοί χαρακτήρες και είμαστε μία οικογένεια».

- Ο κόσμος, πραγματικά αποτέλεσε τον 12ο παίκτη σε πολλά παιχνίδια, έδωσε ώθηση στην ομάδα εκεί που έπρεπε, έδινε δύναμη και κουράγιο για να έρθουν οι επιτυχίες.

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι ο κόσμος μας, ήταν εκεί πάντα και μας βοήθησε σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω αυτό θα συμβεί και φέτος, οι οπαδοί μας θα είναι συνέχεια στο πλευρό μας και αυτό είναι πολύ καλό για μας».

- Στην «ανοιχτή» πρώτη προπόνηση, πριν λίγες μέρες στο Καυτανζόγλειο, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

«Εντυπωσιαστήκαμε από την παρουσία και τον παλμό του κόσμου, ήταν ακόμη καλύτερα και από πέρσι».

- Πώς νιώθεις φέτος;

«Πολύ πιο απελευθερωμένος, γιατί πήρα πολλά παιχνίδια πέρσι. Σ’ αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι τελείωσε και το θέμα με το στρατό».

- Γιάννη, σε είδαμε δεξί και αριστερό χαφ, αλλά και επιτελικό μέσο. Τελικά, ποιά θέση σου ταιριάζει;

«Πιστεύω ότι μου ταιριάζει να παίζω στα άκρα, αλλά δεν έχω πρόβλημα να είμαι στα δεξιά ή στα αριστερά».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ