ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Μπάμπα

Παρελθόν ο Μπάμπα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξέδωσε τοποθετήθηκε για την λύση του συμβολαίου του Χασόμα Μπίνο Μπάμπα. Ακόμη επισημοποίησε την απόκτηση του Ανέστη Καρακώστα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε για την λύση του συμβολαίου του Χασόμα Μπίνο Μπάμπα. Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για συμφωνία με τον Απόλλωνα 1926, όπου ο Ιβοριανός μέσος θα αγωνιστεί σίγουρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Ο Μπάμπα είχε συμβόλαιο και πληρωνόταν κανονικά όλο αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα είχε πλήρη ιατρική κάλυψη μέχρι να αποθεραπευτεί, από τον Ηρακλή. Είμαστε δυσαρεστημένοι που οι περιορισμοί της αδειοδότησης της ομάδας δεν μας επιτρέπουν να τον εντάξουμε στην δύναμη του Ηρακλή.

Σαν αποτέλεσμα κάναμε μια συμφωνία με τον Απόλλων Καλαμαριάς για να δοθεί εκεί και να μπορέσει να παίξει. Ευχόμαστε στον Μπάμπα κάθε επιτυχία και λυπούμαστε που είμαστε αναγκασμένοι να μην τον έχουμε στην ομάδα", ανέφερε η θέση της ΠΑΕ Ηρακλής.

"Εύχομαι να ξαναγυρίσω"

Από την πλευρά του ο Χασόμα Μπάμπα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον κ. Παπαθανασάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και την βοήθεια που μου πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα το οποίο δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου.

Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή και εύχομαι να ξαναγυρίσω στην ομάδα η οποία μου στάθηκε όπως η οικογένεια μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο βρέθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το τελευταίο 48ωρο είχε υπάρξει ένα ερωτηματικό κατά πόσο ο Μπάμπα θα πάει ως δανεικός ή ως ελεύθερος από τον Ηρακλή στον Απόλλων 1926. Το πιθανότερο είναι ως ελεύθερος.

Υπέγραψε ο Καρακώστας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την τέταρτη μεταγραφή της στα πλαίσια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αυτής του 23χρονου αμυντικού Ανέστη Καρακώστα που ήταν στη Νίκη Βόλου.

"Ο Ανέστης Καρακώστας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή και εντάχθηκε στην ομάδα. Ο Καρακώστας αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη Νίκη Βόλου", ανέφερε η ανακοίνωση με τον 23χρονο αμυντικό τις τελευταίες μέρες να συμμετείχε στις προπονήσεις του Ηρακλή.

Σεμινάριο διαιτησίας

Σεμινάριο διαιτησίας παρακολούθησε το μεσημέρι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ηρακλής στην αίθουσα των συνεντεύξεων τύπου στη Μίκρα. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο καθηγητής διαιτησίας, παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας 1ης κατηγορίας της Ε.Π.Ο. Βασίλης Σταμούλης.

Παρόντες ήταν το προπονητικό τίμ της ομάδας με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Σάββας Κωφίδης και οι προπονητές Θάνος Χατζηαθανασίου, Λευτέρης Τσακίρης και Αλέξης Κουνενάκης.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου αναφέρθηκε στη χρήση της κίτρινης και κόκκινης κάρτας, στο οφ-σάιντ, στα μαρκαρίσματα και στα φάουλ και στη χρήση των χεριών με προβολή φάσεων τις οποίες αποστέλλει η FIFA στις Ομοσπονδίες για τους εκπαιδευτές διαιτησίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ