ΗΡΑΚΛΗΣ

"Παρέλαση" σκάουτ στο Καυτανζόγλειο για Βέλλιο

"Παρέλαση" σκάουτ στο Καυτανζόγλειο για Βέλλιο
Βέλλιος INTIME SPORTS

Στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσουν τον Απόστολο Βέλλιο βρέθηκαν το Σάββατο (12/12) εκπρόσωποι ξένων ομάδων. Δύο εξ αυτών σκάουτ του Άγιαξ και της Τζένοα. Θα συνεχιστεί το τσεκάρισμα.

Ο Απόστολος Βέλλιος πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα εφέτος στον Ηρακλή. Μπορεί να άργησε να πάρει μπρος, αλλά αφού άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, έχει καπαρώσει θέση βασικού. Το Σάββατο (12/12) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που έληξε 0-0, λίγο έλειψε να σημειώσει το 7ο τέρμα του στη Super League, αλλά το σουτ στο 48' βρήκε το οριζόντιο του Αθανασιάδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για χάρη του βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο εκπρόσωποι ξένων ομάδων, καθώς τον έχουν βάλει στο "μάτι" τον τελευταία μήνα. Πρόκειται για δύο ιταλικές ομάδες, μία από Ολλανδία και ακόμα μία από Γαλλία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η μία ιταλική ομάδα ήταν η Τζένοα, ενώ η ολλανδική ο Άγιαξ.

Φυσικά το ζητούμενο για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να συνεχιστούν οι ίδιες θετικές εμφανίσεις από τον 24χρονο στράικερ, ο οποίος στην παρούσα φάση αποτελεί το δυνατό χαρτί" του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, έχοντας πέρα από τα έξι γκολ και δύο ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσίμπησε βαθμό ο Πανθρακικός

Παπαδόπουλος: "Ξέρουμε που πονάει η ομάδα"

Ελευθερόπουλος: "Πήραμε χρυσό βαθμό"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ