ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Θα κάνω ο,τι μπορώ για την άνοδο"

Παπαθανασάκης: "Θα κάνω ο,τι μπορώ για την άνοδο"

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, έθεσε του στόχους του "Γηραιού" για τη σεζόν που έρχεται, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", μίλησε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχει με τους Θεσσαλονικείς , την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα στα φιλικά, αλλά και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Παπαθανασάκης:

"Όλα τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα, αυτό είναι θετικό και το συμβούλιο τοποθετήθηκε επίσης γρήγορα, προκειμένου να το αλλάξουμε αρχικά. Έχω μιλήσει σε πολύ κόσμο και θα μιλήσω και με άλλους όταν έρθω στη Θεσσαλονίκη, για να δω ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Να μπουν άτομα που ξέρουν την ομάδα και έχουν διάθεση να προσφέρουν"

Γιατί επέλεξε όμως ο ομογενής επιχειρηματίας άτομα μόνο από το προσωπικό του περιβάλλον, τα οποία μένουν εκτός Ελλάδας;

"Τον κόσμο τον αγαπώ και τον σέβομαι, δε θέλω να βάλω προβλήματα στον κόσμο αν δεν τους ξέρω καλά. Τα προβλήματα τα θέλω στο δικό μου κεφάλι. Το κράτος μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όσους συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο όταν υπάρχουν χρέη. Αν πάθω εγώ κάτι δε θέλω να χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους.

Ο κόσμος από την Ελλάδα μας βοηθάει πάρα πολύ, όπως ο κ. Σεντελίδης, μας βοηθάει με τις κάρτες διαρκείας, μας δίνουν συμβουλές. Θα είναι αυτός που θα έχει εξουσιοδότηση για να παίρνει αποφάσεις, θα μιλάμε μαζί και θα αποφασίζουμε. Έχει πολύ μεγάλη πείρα."

Για το φιλικό με τον Πιερικό και τα όσα έγιναν εκεί:

"Ήμουν στενοχωρημένος, όχι εκνευρισμένος. Από την οργάνωση. Όταν κλείνουμε ένα φιλικό παιχνίδι, πρέπει να παίζουμε έξυπνα. Όχι να αγωνιζόμαστε κάπου που έχουν στο μυαλό τους να μας χτυπάνε. Θέλουμε να ετοιμαστούμε για να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα σε λίγο καιρό θα είναι πολύ καλή. Η ομάδα έχει βάθος. Διαθέτει πολλούς παίκτες και μπορούν να αναπληρώσουν όσους δεν αγωνίζονται. Την οργάνωση πρέπει να φτιάξουμε. Μία ημέρα τα μικρά παιδιά που έχουμε να το θυμηθείτε στην ομάδα θα παίξουν στην Εθνική. Κοιτάμε και τους πιο μικρούς να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αλλά χρειαζόμαστε χρόνο.

Όσον αφορά τον κόσμο θέλω να σας πω ότι και εγώ θέλω να τη δω στη SuperLeague, θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχουμε, έχουμε τα παιδιά για να μας πάνε εκεί. Θα χρειαστεί ένας μήνας για να είναι έτοιμη η ομάδα. Και το Γενάρη μπορούμε να φέρουμε παίκτες για να ενισχυθούμε. Αλλάξαμε πολλά πράγματα".

Για το Νίκο Παπαδόπουλο:

"Ο Νίκος είναι καλός, δουλεύει για την ομάδα και θα δουλέψει και ο Μάκης, θα μιλάει μαζί του αν χρειάζεται κάτι. Είναι εντάξει άνθρωπος".

Για τα οργανωτικά ζητήματα:

"Βλέπουμε τα λάθη που έχουμε κάνει για να μην τα ξανακάνουμε, όπως για παράδειγμα με τους ατζέντηδες. Προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία, πώς να μη χαλάμε άσκοπα λεφτά, έχουμε κάνει ένα μπάτζετ. Έχουμε πλέον λογιστές που έχουν καθαρίσει τα βιβλία, ξέρουν τι χρωστάμε, θα πληρώνουμε το κράτος. Κάθε μήνα εκτός των χρημάτων που μπαίνουν για την ομάδα, βάζουμε και για τα χρέη. Τι θέλω εγώ από την ομάδα; Να είναι η πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας. Και θέλω να προχωρήσουμε. Και θα το κάνουμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ