ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης στο Sport24.gr: "Συγγνώμη στον Σαββίδη"

Παπαθανασάκης στο Sport24.gr: "Συγγνώμη στον Σαββίδη"
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υβριστικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη σήκωσαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού, Σπύρος Παπαθανασάκης, ζήτησε συγγνώμη μέσω του Sport24.gr.

Ένταση προκλήθηκε στο Καυτανζόγλειο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ηρακλής - ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Super League, λόγω ενός πανό που είχε αναρτηθεί στο γήπεδο, με υβριστική φράση κατά του Ιβάν Σαββίδη γραμμένη στα ρωσικά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζητούσαν να κατέβει το συγκεκριμένο πανό, αναγκάζοντας το διαιτητή να διακόψει το ματς για μερικά λεπτά και να γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα του "Δικεφάλου".

Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε, με το πανό να μένει κρεμασμένο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, με δήλωσή του στο Sport24.gr. Σε αυτή ανέφερε: "Ένα μεγάλο συγγνώμη στην οικογένεια Σαββίδη για το πανό – ντροπή, που αναρτήθηκε στο γήπεδο. Το πανό αυτό δεν εκφράζει κανέναν από τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του Ηρακλή. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη λύπη μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό. Ζητώ λοιπόν ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι μόνο από τον Ιβάν, αλλά από όλα τα μέλη της οικογένειας Σαββίδη".

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την κίνηση οπαδών στη θύρα-10 (τους χαρακτηρίζει "υποτιθέμενους οπαδούς") να αναρτήσουν υβριστικό πανό κατά της μητέρας του Ιβάν Σαββίδη (δεν βρίσκεται στη ζωή) και παράλληλα ζητά συγνώμη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής και την οικογένειά του (χαρακτηριστικά μάλιστα πριν την ανακοίνωση αναφέρει:

"Δελτίο Τύπου κατά της προσβολής της προσωπικότητας του προέδρου του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά υποτιθέμενων «οπαδών» της ομάδας του Ηρακλή στην Θύρα-10, όπου στο σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανώ με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας του.

Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον Ηρακλή και συνιστούν παραβίαση των αξιών μας σαν ΠΑΕ Ηρακλής, σαν πολίτες, και σαν φιλάθλους αυτού του Ιστορικού Συλλόγου.Η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει την εγκληματική συμπεριφορά ατόμων που δεν αποτελούν «φίλο» του Ηρακλή αλλά και του Ποδοσφαίρου ευρύτερα.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής ζητούμε συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη και την οικογένεια του.Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού για να συζητήσει τις συνεχείς προκλήσεις αγνώστων στις κερκίδες των φιλάθλων που προωθούν την βία και το μίσος στο Ποδόσφαιρο προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ