ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Πρέπει να τους αλλάξω μυαλά..."

Παπαθανασάκης: "Πρέπει να τους αλλάξω μυαλά..."
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε για τους οπαδούς του Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην έφεση του "γηραιού" για την τιμωρία στον αγώνα στην Βέροια.

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία στον αγώνα με την Βέροια περιμένει ο Ηρακλής.

Στον "γηραιό" πρωτόδικα είχε επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των Θυρών την οποία θα εκτίσει (εφόσον η ποινή δεν αλλάξει) στο παιχνίδι του Σαββάτου 12/12 με τον Πανθρακικό και πρόστιμο 51.500 ευρώ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης έδωσε το παρών στην εκδίκαση της έφεσης και αναφέρθηκε στους οργανωμένους 0παδούς της ομάδας. "Ο κόσμος χρειάζεται να αλλάξει μυαλά. Πήγα και μίλησα στους οργανωμένους και τρελάθηκα. Πρέπει να τους αλλάξω τα μυαλά.

Στην Βέροια είχαμε διπλάσια ασφάλεια για να μην γίνουν επεισόδια. Δεν περιμέναμε να τους αλλάξουν θύρα η αστυνομία. Τα πρόστιμα του πειθαρχικού κώδικα είναι λίγο τρελά για μένα. Είναι πολύ δύσκολο να πληρώσεις πρόστιμο 50.000 ευρώ για έναν αγώνα.

Θα κάνουμε και άλλες συναντήσεις με τους οπαδούς μας, αν είναι όμως να γίνονται επεισόδια και να πληρώνουμε τέτοια, πρόστιμα, καλύτερα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών" είπε μεταξύ άλλων.

Λυσάνδρου: "Πεντακάθαρο φύλλο αγώνα..."

Ο Ηρακλής είχε τιμωρηθεί για απρεπή συνθήματα, ρίψη ενός μπουκαλιού και για μεμονωμένα επεισόδια στις κερκίδες.

"Το φύλλο αγώνα είναι πεντακάθαρο, δεν γράφει τίποτα για τα συνθήματα που ήταν εις βάρος του διαιτητή. Κι όμως, δεν γράφει τίποτα. Για το μπουκάλι δεν τιμωρηθήκαμε με την αρμόδια διάταξη του πειθαρχικού κώδικα.

Η αστυνομία 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα πήρε τους φιλάθλους του Ηρακλή και από την Θύρα 5, τους έβγαλε εκτός γηπέδου και τους έβαλε στην θύρα 6. Κοντά στους 1000 φιλάθλους. Αυτό αποδυνάμωσε το σχέδιο ασφαλείας που είχαμε.

Μας έφερε σε αποδυναμωμένη θέση για να τους ελέγξουμε" τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Ηρακλή Μηνάς Λυσάνδρου που είχε ειδική άδεια και έδωσε το παρών στην εκδίκαση, παρά την αποχή των δικηγόρων.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ