ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Όνειρο να γίνουμε πρώτοι στην Ελλάδα"

Παπαθανασάκης: "Όνειρο να γίνουμε πρώτοι στην Ελλάδα"
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, μίλησε για το μεγάλο του όνειρο με τον Ηρακλή, την επιθυμία να κερδίσει την ΑΕΚ και την μητέρα του.

Μιλώντας στην NOVA ο ιδιοκτήτης του "γηραιού" Σπύρος Παπαθανασάκης άνοιξε την καρδιά του λίγο μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δύσκολα χρόνια: "Το πίστευα με όλη την καρδιά μου σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι. Το θέλαμε για τον κόσμο μας. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και την σεβόμαστε πολύ με καλό πρόεδρο. Ξέραμε πως θα κερδίσουμε αν παίξουμε καλά".

Για το τι περιμένει από τους φιλάθλους: " Περιμένω να αγαπάνε τον Ηρακλή. Εγώ θέλω να κερδίσουμε περισσότερο την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά μας παίξανε για το όνομα του Ηρακλή και τώρα θέλω τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τα παιδιά μας.

Το μυαλό μας να φτιάξουμε την ομάδα και όχι ο καθένας να λέει τα δικά του. Αν πω τα όνειρα μου θα με βρίζουν. Θέλω να γίνουμε σε 3-4 χρόνια η πρώτη ομάδα της Ελλάδας. Ένα παράδειγμα για όλους μέσα από καθαρό ποδόσφαιρο".

Τέλος έκλεισε λέγοντας: "Δεν βγαίνω έξω τα βράδια για να διασκεδάσω τις επιτυχίες, αλλά βρήκα ένα μέρος να ακούσω τον Τερζή. Τέλος αφιερώνω τη νίκη και στη μανούλα μου που περιμένει να δει την ομάδα με τη φωτογραφία των παικτών στα χέρια. Στην Καναδά μας βλέπουν όλοι!".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ