ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Ο κόουτς είχε πει για πρόκριση"

Παπαθανασάκης: "Ο κόουτς είχε πει για πρόκριση"

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πολλά κιλά μπάλα", λίγο μετά την πρόκριση του "Γηραιού" στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά νίκη με 4-3 στα πέναλτι επί του Πανιωνίου.

Μεγάλη χαρά είχε ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την πρόκριση του Ηρακλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο μεγαλομέτοχος του "γηραιού", μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την προσπάθειά τους και την επιτυχία τους και μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πολλά κιλά μπάλα".

Πότε αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα: «Αποφάσισα χθες ότι θα έρθω από το Καναδά. Δεν μπορούσα να λείψω από την προσπάθεια της ομάδας μου».

Το γεγονός ότι κάθισε μαζί με τους οπαδούς του Ηρακλή: «Όταν μπήκα στο γήπεδο, είδα τόσο κόσμο από την Θεσσαλονίκη, έφυγα από τα επίσημα και πήγα και είδα το παιχνίδι μαζί τους».

Αν φοβήθηκε από την εξέλιξη του ματς: «Δεν αγχώθηκα καθόλου κατά τη διάρκεια του ματς. Ο κόουτς μου είχε πει ότι θα προκριθούμε».

Τι επιλέγει μεταξύ της ανόδου στην Σουπερ Λίγκα και της κατάκτησης του Κυπέλλου: « Θέλω και τα δύο, αλλά αν πρέπει να διαλέξω, θέλω να επαναφέρουμε τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία».

Για το πριμ που θα δοθεί στους παίκτες: «Τους είχα τάξει 20.000 ευρώ, αλλά με τη χαρά που πήρα σήμερα, το ποσό θα είναι μεγαλύτερο».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ