ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Αν πάρουμε, θα πάρουμε μόνο top παίκτες"

Παπαθανασάκης: "Αν πάρουμε, θα πάρουμε μόνο top παίκτες"
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, υποστήριξε ότι ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του "Γηραιού" κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα γίνει μόνο με τοπ-παίκτες.

Ευφορία επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Ηρακλή μετά και την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Ο πρόεδρος του "Γηραιού", Σπύρος Παπαθανασάκης, επανέλαβε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Arena Fm την υποστήριξή του στον Νίκο Παπαδόπουλο τονίζοντας ότι η ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου θα αφορά μόνο τοπ μεταγραφές.

"Τη χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη. Δε με νοιάζει με ποιον αντίπαλο είναι. Λέγαμε ότι η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό και σταθερότητα και να πάρουμε 10 πόντους τα τελευταία 5 παιχνίδια για να πάμε στο δεύτερο γύρο πιο οργανωμένα και πιο δυνατοί για να παίξουμε όπως ξέρουμε. Ο προπονητής ξέρει τη δουλειά πρέπει να κάνει. Πρέπει σιγά σιγά να πάμε έβδομοι. Πήραμε ένα μάθημα με την ΑΕΚ. Δεν αισθανόμουν καλά για το παιχνίδι εκείνο.Έχουμε τώρα αλλάξει κάπως και έχουμε ένα πιο σοβαρό πλάνο. Και αυτούς θα τους παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να δούμε αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό.

Τα νέα παιδιά πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να είναι τελείως έτοιμοι όταν τους χρειαστούμε. Η ομάδα έπαιζε καλά για 45 λεπτά, τώρα πλέον για 60 και σιγά σιγά θα είμαστε απολύτως έτοιμοι. Συνάντησα τον Αλαφούζο. Του είπα κάτι που μόνο εγώ και αυτός το ξέρουμε. Το είδα στα μάτια του πριν το ματς ότι δε θα είναι εύκολο για αυτόν.

Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα και προσπαθούμε να δούμε που θέλουμε ενίσχυση. Δε θέλουμε να πάρουμε πολλούς για να μη χαλάσουμε τον κορμό. Είναι δύσκολο να πάρουμε παίκτες τον Ιανουάριο. Θα πάρουμε τοπ παίκτες, δε θα πάρουμε μέτριους παίκτες. Θα κάνουμε την ομάδα γερή. Λίγους και καλούς", είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ