ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: ''Θέμα πίστης και θάρρους''

Παπαδόπουλος: ''Θέμα πίστης και θάρρους''
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την πρόκριση στους ''8'' του κυπέλλου σε βάρος του Ηρακλή.

Μετά το 0-1 στην Τρίπολη ο τεχνικός του Γηραιού είπε: " Κάναμε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί και ξέραμε πως όσο το ματς πήγαινε στο 0-0, θα κάναμε το γκολ, όπως και έγινε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Τους αδικήσαμε με ένα κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Αντιδράσαμε αμέσως και φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σήμερα. Μια πρόκριση που δίνει χαρά στον κόσμο, τον οποίο ευχαριστούμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε. Θα υπάρχει κούραση. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν. Καλή συνέχεια στον Αστέρα".

Για το τι είπε στους παίκτες του: " Πριν το ματς είπα στα παιδιά πως όποιος έχει πίστη και θάρρος δεν αποτυγχάνει. Εμείς το έχουμε".

Για το αν μπορεί και τα πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Είναι δύσκολο για εμάς. Ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα, όμως είμαστε Ηρακλής και δεν μπορούμε να τα παρατάμε. Κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου μας βγάλει. Κάναμε τον κόσμο χαρούμενο, δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα και αξίζει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα".

Για την τακτική του Ηρακλή: " Για να βρεθεί μια ομάδα σε άσχημη μέρα πρέπει να είσαι και εσύ καλός. Δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και έπαιξε ρόλο το ότι εμείς ήμασταν καλοί".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ