ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Θα στηριχθούμε στον ίδιο κορμό"

Παπαδόπουλος: "Θα στηριχθούμε στον ίδιο κορμό"

Περήφανος ως προπονητής που οδήγησε τον Ηρακλή στην Superleague είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή του "Γηραιού".

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Novasprots τόνισε πώς ο Ηρακλής θα πορευτεί και στη Σούπερ Λιγκ με τον ίδιο κορμό παικτών που τον οδήγησε στην άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή: " Τα πρώτα συναισθήματα για την άνοδο είναι χαρά και ικανοποίηση. Μετά την προσπάθεια, το αποτέλεσμα μάς ανακουφίζει. Είχαμε ιδιαίτερη σεζόν με μικρούς παίκτες σε ηλικία, οι οποίοι αναδείχθηκαν από την ομάδα. Δεν ήταν μόνο ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό έγινε με πιτσιρικάδες".

Για την πορεία του "Γηραιού" στις μικρότερες κατηγορίες είπε: " Τέσσερα χρόνια εκτός Σούπερ Λιγκ είναι πολλά, όπως και τα συναισθήματά μας. Είναι χαρά μου που οδήγησα την ομάδα ξανά στο μεγάλο πρωτάθλημα. Έχουμε χαράξει την πορεία μας, τη φιλοσοφία μας κι εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πώς το θέμα με το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει. Γνωρίζω τις απαιτήσεις που δημιουργούνται".

Για τον κορμό της ομάδας του και τη διαιτητική σταθερότητα πρόσθεσε: " Είναι σημαντική η παρουσία Παπαθανασάκη στη διοίκηση. Υπάρχει διοικητική ηρεμία. Όλα τα προβλήματα λύνονται αμέσως με τη συνεργασία προέδρου και τεχνικού επιτελείου. Θα στηριχθούμε στον ίδιο κορμό και θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Να σεβαστούμε έτσι τους κόπους τους, αλλά κι επειδή το αξίζουν. Πιστεύουμε στα νέα στελέχη αυτής της ομάδας. Πρέπει να τους πιστέψουμε. Είμαι υπερήφανος, ως προπονητής, που ακούω καλά λόγια για τον Ηρακλή από κόσμο και αντιπάλους. Εργαζόμαστε για το καλύτερο με ιδρώτα και γνώση".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ