ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Θα κάνω ταλιμπάν τους παίκτες του Ηρακλή"

Παπαδόπουλος: "Θα κάνω ταλιμπάν τους παίκτες του Ηρακλή"
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο έμπειρος τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του "γηραιού".

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τον Ηρακλή εμφανίστηκε ο τεχνικός του συλλόγου Νίκος Παπαδόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Arena Fm 89.4. Ο νεαρός προπονητής πήρε θέση και για κάποια πράγματα που έχουν ακουστεί ενώ τόνισε ότι θα κάνει "ταλιμπάν" όσους παίκτες του Ηρακλή μείνουν στην ομάδα ώστε να τα καταφέρουν και τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ένας προπονητής πέρα από το κοουτσάρισμα, πρέπει να διαχειρίζεται και δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, να κρατά τις ισορροπίες. Θέλω μόνο να κάνω υπομονή και να μιλήσω όταν πρέπει. Θέλω να διευκρινίσω δυο πράγματα.Έχει ακουστεί ότι έδωσα χρήματα σε κάποιον ποδοσφαιριστή και ότι πλήρωσα τον άνθρωπο που κουρεύει το χόρτο.

Τα χρήματα τα έχει δώσει ο πρόεδρος στον Μπαρτολίνι. Όσα για τον άνθρωπο που συντηρεί τα γήπεδα, το κάνει αφιλοκερδώς, γιατί αγαπά τον Ηρακλή. Αισθάνεται άσχημα με αυτό που ακούστηκε. Το κάνει από την αγάπη του για το Ηρακλή".

Για την στάση του κόσμου:
"Καλά κάνει ο κόσμος και είναι σε επαγρύπνηση και μιλάει. Συνιστώ όμως οιάνθρωποι μέσα από τη ομάδα να μη βγάζουν προσωπικές κόντρες. Δε μιλάω για τους παίκτες, γιατί τους είπα την αλήθεια χθες, ότι όλοι αυτοί που είναι στην ομάδα έχουν όπως και εγώ αναδειχθεί από τον Ηρακλή. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα. Τα παιδιά κρατάνε μια καλή στάση. Εύχομαι να ακούσουν κάτι θετικό γιατί δεν έχουμε περιθώριο να τους χάσουμε.

Κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα ενώ αγωνιστικά η ομάδα δημιούργησε μια βάση, με 14 παίκτες να κάνουν ντεμπούτο στη Super League, με παίκτες στην Εθνική".

Για την επόμενη χρονιά:
"Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το κάτι παραπάνω του χρόνου λόγω μη αδειοδότησης. Πρώτο μέλημα να μη φύγουν παίκτες που θέλουμε. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω με αυτούς τους παίκτες και να τους κάνω ταλιμπάν. Θέλουμε ηρεμία".

Για το αν πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση:
"Ο πρόεδρος πιστεύω ότι θα βρει την κατάλληλη λύση. Αυτό προσπαθεί. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ