ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Συμφωνήσαμε με Καραγκούνη"

Παπαδόπουλος: "Συμφωνήσαμε με Καραγκούνη"
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε ότι αποκτήθηκε ο Βασίλης Καραγκούνης, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη.

Μετά την ήττα στα Πηγάδια από την Ξάνθη, ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: " Ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας ουσιαστικά δεχτεί ένα γκολ από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε τη μπάλα, αλλά πλην μίας στατικής φάσης δεν γίναμε απειλητικοί για τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεχτήκαμε κι άλλο γκολ.

Εγώ ποτέ δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά η ομάδα είναι κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά τους, τα δώσανε όλα για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα έπειτα και από την ήττα με την ΑΕΚ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε συνεχή παιχνίδια, όμως εγώ έχω υπομονή, πείσμα και αντέχω και τώρα στις δύσκολες στιγμές της ομάδας".

Για τη διαιτησία του Βοσκάκη: «Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από ανθρώπους που δεν σέβονται την ομάδα μας. Ο διαιτητής σήμερα, έβγαλε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δύο κάρτες στους αμυντικούς μας χαφ, για φάουλ που δεν έγιναν ποτέ. Θέλουμε σεβασμό και θα τον κερδίσουμε με τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Για την κούραση από τα συνεχή από παιχνίδια: " Η κούραση αντιμετωπίζεται με ροτέισον, εμείς όμως έχουμε βασικούς μας παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών και έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε όσους παίκτες θέλουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν συνέχεια και είναι στα όρια τραυματισμών όπως οι Μπαρτολίνι και ο Ζιαμπάρης. Σήμερα προτίμησα να ξεκουράσω τον Ζιαμπάρη. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν μικρότερο ροτέισον για να μην επηρεαστεί η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Εχουμε συμφωνήσει με τον Καραγκούνη, όμως ενδεχομένως αποκτήσουμε έναν ακόμα παίκτη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα βάλουμε κίνητρο στην ομάδα. Ξέρω ποιο είναι αυτό και θα το συζητήσω με τα παιδιά. Θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πεντάδα είναι πολύ μακριά. Πάντως , γίνετε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Μην επαναλάβω τα ίδια. 12 παίκτες έκαναν ντεμπούτο στη Λίγκα φέτος».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ο Χουάντερσον: « Δεν έχω πρόβλημα με τον Χουάν, δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που δεν έπαιξε, προτίμησα απλώς να δώσω ένα παιχνίδια στον Περνίς. Εγώ δεν σκοτώνω τους παίκτες μου».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ