ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Στο ημίχρονο έπρεπε να νικάμε 4-0 την ΑΕΚ"

Παπαδόπουλος: "Στο ημίχρονο έπρεπε να νικάμε 4-0 την ΑΕΚ"
Παπαδόπουλος, Καραμπετάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αφού υποστήριξε ότι στο ημίχρονο ο Ηρακλής έπρεπε να νικά με 4-0 την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Γηραιού, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την αναγκαιότητα μεταγραφών στην ομάδα του.

Την άποψή του πως στο 45' του φιλικού με την ΑΕΚ θα έπρεπε ο Ηρακλής να είναι μπροστά στο σκορ με 4-0 κατέθεσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του Ηρακλή επεσήμανε αρχικά μετά την ήττα (4-0) από την Ένωση: "Στο ημίχρονο ο Ηρακλής έπρεπε να κερδίζει 4-0. Στο δεύτερο από επιπολαιότητες δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη".

Αναφέρθηκε και στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: "Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε βάθος. Ελπίζω οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι πρέπει γρήγορα να κάνουμε πράγματα γιατί έχουμε αργήσει και είναι κρίμα για αυτή την ομάδα με τόσο ψυχή που βγάζει. Διοικητικά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό ότι ομάδα όπως ο Ηρακλής θα έχει πρόβλημα στη Super League. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα, άλλοι πρέπει να κάνουν πράγματα για να τη βοηθήσουν.

Πρέπει να πάρουμε παίκτες για να έχουμε βάθος. Δεν θα μιλήσω καν για παραμονή, αυτός δεν μπορεί να είναι στόχος για τον Ηρακλή. Με το όνομα, την ιστορία και τη δυναμική αυτός δεν είναι στόχος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ