ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: ''Νοοτροπία νικητή στον Ηρακλή''

Παπαδόπουλος: ''Νοοτροπία νικητή στον Ηρακλή''
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague προκάλεσε ικανοποίηση στον προπονητή του Ηρακλή Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για νοοτροπία νικητή εκ μέρους της ομάδας του. Ενημέρωση της ΠΑΕ για την ανοιχτή πρώτη προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (15/7).

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/7) στην Αθήνα, δήλωσε τα εξής: ' 'Για μας είναι σημαντικό ότι στα πρώτα παιχνίδια παίζουμε με ομάδες τις οποίες μπορούμε να κερδίσουμε και να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών και της ομάδας γενικότερα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής, τον τελευταίο χρόνο, έχει δημιουργήσει μία νοοτροπία νικητή, όπως αρμόζει άλλωστε σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, και όποιον αντίπαλο αντιμετωπίζει, ανεξαρτήτου έδρας, θα παίζει για τη νίκη και μόνο. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο''.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή την πραγματοποίηση της πρώτης ανοιχτής προπόνησης, την Τετάρτη (15/7, 18.00), στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ανακοίνωσε ότι οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν 2 ώρες νωρίτερα από την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 4 το απόγευμα, καθώς και ότι η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10 το πρωί. Έξω από τη θύρα 4 του Καυτανζογλείου, θα στηθεί ειδικό σταντ, για προεγγραφές εισιτηρίων διαρκείας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ