ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια"

Παπαδόπουλος: "Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε πως οι Στάμου και Ζιαμπάρης που αποχώρησαν τραυματίες δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο:

Στο αρχικό του σχόλιο είπε:

"Όταν παίζεις με μία πολύ καλή ομάδα, με τον πρωταθλητή για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις δεν θα πρέπει να κάνεις λάθη, θα πρέπει να έχεις καλή αμυντική λειτουργία και τις τελικές που θα κάνεις να τις βάλεις γκολ. Μείναμε πίσω νωρίς με ένα «κρύο» γκολ και η ψυχολογία πήγε αμέσως υπέρ του αντιπάλου.

Προσπαθήσαμε πολύ και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Τακτικά αυτό μπορούσαμε να κάνουμε. Να έχουμε κλειστούς χώρους και κοντά τις γραμμές. Κάτι που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Πρέπει να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα σε μία καλή ομάδα. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια που θα αναζητήσουμε βαθμούς για να κλείσουμε θετικά σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα τη χρονιά".

Για την επιθετική δυστοκία του Ηρακλή:

"Ήμασταν καλύτεροι συγκριτικά με τον αγώνα με την Τρίπολη. Είναι πρόβλημα όταν δεν σκοράρεις. Το άγχος ορισμένων παικτών φαίνεται. Δουλεύουμε να βγάλουμε φάσεις, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχραιμία. Σήμερα δεν το είχαμε".

Για τον Στάμου και τον Ζιαμπάρη:

"Έχει δεχτεί μία σκαριά στο πόδι το οποίο δεν είναι πολύ σοβαρό. Ο Ζιαμπάρης έχει διάσειση και θα πάει στο νοσοκομείο. Σε 48 ώρες θα είναι οκ".

Για τη φάση του Μποτία με τον Βέλλιο:

"Η άποψή μου είναι πως είναι τελευταίος. Δεν έχω δει τη φάση, αλλά αυτό είδα".

Για τους Μοντέιρο, Καραγκούνη και τον Λεοζίνιο:

"Ο Βασίλης θα πάρει την ευκαιρία να παίξει από την αρχή. Ο Λεοζίνιο δεν έχει καλή απόδοση και είναι λογικό. Είχε αποχή ένα μήνα πριν έρθει. Του έχει βγει η κούραση".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ