ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Μάγκες οι παίκτες μου"

Παπαδόπουλος: "Μάγκες οι παίκτες μου"
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μάγκες χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το 0-0 με τον Πλατανιά. Διαβάστε τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή, που εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

Αρχικά ανέφερε: " Μετά από δύο άσχημα εντός έδρας αποτελέσματα, πήραμε ένα βαθμό σε εκτός έδρας παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. Οι παίκτες μου βγάλανε ψυχή, δώσανε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσα. Δεν ήμασταν καλοί σε κατοχή και τελικές φάσεις όμως βγάλαμε τέτοια ψυχή που τους αξίζουν συγχαρητήρια και όπως είπα και πέρυσι θα το πω και φέτος:

Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τέτοιους μάγκες παίκτες που παίρνουν αποτελέσματα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά και για εμάς θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα, δηλαδή η νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό να γίνει μάθημα για πολλούς".

Για την εικόνα του Ηρακλή: " Δεν μας αρέσει το ότι δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Ο βαθμός όμως θα μας βοηθήσει. Δεν είναι κακός. Δεν μας ικανοποιεί. Είμαστε Ηρακλής. Θέλουμε νίκες, όμως θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Το κακό πρώτο μέρος οφείλεται στο γεγονός πως και οι δύο ομάδες ήθελαν το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μείναμε με δέκα παίκτες, κατά την άποψή μου πολύ άδικα. Ο διαιτητής κρίνει, αυτά θα τα δουν και θα τα κρίνουν άλλοι".

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: " Ήρθαμε εδώ να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ομάδα αυτή δεν έχει χάσει τίποτα στο παιχνίδι της σε σχέση με την περσινή ομάδα. Σήμερα πήραμε αποτέλεσμα και αυτό έχει σημασία".

Για τον Γιώργο Παράσχο: "Τιμή μου που ξεκίνησα δίπλα του τη θητεία μου στις επαγγελματικές κατηγορίες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ