ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Κύπελλο, όταν θα έρθει η ώρα"

Παπαδόπουλος: "Κύπελλο, όταν θα έρθει η ώρα"
INTIME SPORTS

Με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε στον δρόμο του Ηρακλή τον Πανιώνιο, ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκάθαρισε πως προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Football League

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε στον δρόμο της ομάδας του τον Πανιώνιο έκανε ξεκάθαρο πως προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα τηςFootballLeague.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να μην αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές του εν όψει το σημαντικό ραντεβού που έχουνε μπροστά τους εν όψει ενός παιχνιδιού κλειδί στο κυνήγι της πρωτιάς του 2ομίλου του πρωταθλήματος τηςFootballLeagueγια τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

"Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή στον Βόλο. Είναι μια σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση και εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι αυτό. Άλλωστε όλοιξέρουμε την σημασία που έχει το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.Όταν θα έρθει η ώρα για να παίξουμε για το Κύπελλο, θα ασχοληθούμε τον Πανιώνιο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό Βόλου και αυτό μόνο μας ενδιαφέρει", ήταν η δήλωση του Παπαδόπουλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ηρακλή υπολογίζει στον Μιχάλη Μπουκουβάλα παρά τις ενοχλήσεις του στον δεξιό του αστράγαλο. Αντίθετα θα αναμείνει τον Δημήτρη Στάμου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό του ενώ στα πλάνα του δεν είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα στην περίοδο του Ιανουαρίου ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ