ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ξεχωριστό για τον κόσμο"

Παπαδόπουλος: "Ξεχωριστό για τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, την προετοιμασία της ομάδας του αλλά και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που αφορά τον Κοστίν Λάζαρ.

Σε ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής (18/10) με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κινούνται στον Ηρακλή με τον Νίκο Παπαδόπουλο να το χαρακτηρίζει σημαντικό ενώ δεν έκρυψε και το πρόβλημα που προέκυψε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τέταρτη η ΠΑΕ Ηρακλής, πλην του Νίκου Παπαδόπουλου, μίλησαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Απόστολος Βέλλιος, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Νίκος Ζιαμπάρης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε: "Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Μας έχουν λείψει. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το βλέπουμε καθημερινά και στις προπονήσεις. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς. Θέλει πολύ τακτική. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, με έναν ιδιαίτερο σχηματισμό στο παιχνίδι του. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε καλοί και να κερδίσουμε. Μέχρι σήμερα ήμουν χαρούμενος. Δυστυχώς σήμερα προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Λάζαρ για να δούμε πως θα είναι και αν θα μπορεί να αγωνιστεί. Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε. Πάνω από όλα θέλει συγκέντρωση".

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Λάζαρ και τα πλάνα του γι΄ αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος τόνισε: "Μέχρι αύριο το πρωί θα ξέρουμε οριστικά αν θα μπορεί να αγωνιστεί ή όχι. Πρώτη ένδειξη έδειξε κάκωση στον έσω πλάγιο. Θα κάνει μαγνητική και θα δούμε. Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης. Όμως δεν βασιζόμαστε σε έναν παίκτη. Εχουμε βαθύ ρόστερ και έχουμε παίκτες να καλύψουμε το κενό αυτό".

Για την προετοιμασία του αγώνα σχολίασε: "Για μένα αυτή είναι η πιο εύκολη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους παίκτες μου. Γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να έχουμε σωστή τακτική. Δεν θα πρέπει να επηρεαστούν οι παίκτες σε ότι και να ακούσουν από έξω και να κάνουν τη δουλειά τους".

Για το που θα κριθεί ο αγώνας είπε: " Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα. Εμείς βγάζουμε τελικές, αλλά έχουμε σκοράρει λίγες φορές. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι σημαντικό να προηγηθούμε. Όταν το κάνουμε πολύ σπάνια χάνουμε βαθμούς".

Για τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου σχολίασε: " Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρεάζει και τον αντίπαλο. Εμάς μας επηρέαζε όταν παίζουμε με ομάδες που καταστρέφουν το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος. Κάνουν προσπάθειες οι άνθρωποι του γηπέδου. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε όμως ως δικαιολογία. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερος στις επόμενες ημέρες".

Για τις διαφορές των δύο ομάδων υποστήριξε: "Εμείς έχουμε έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Οι δικοί μου οι παίκτες είναι προσηλωμένοι. Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Νομίζω πως θα μετρήσει το ελληνικό στοιχείο και αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Παρουσία ανθρώπων της Turkish Airlines στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και το "Πάμε Στοίχημα", ενώ τόνισε πως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα υπάρχουν πέντε εκπρόσωποι της Turkish Airlines.

"Ευχαριστούμε στην ΟΠΑΠ Α.Ε. που είναι κοντά μας. Είναι πολύ σημαντική χορηγία και όπως γνωρίζετε ήδη διαφημίζουμε το «Πάμε Στοίχημα", τόνισε για την συμφωνία χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, ενώ για το παιχνίδι της Κυριακής είπε: "Όλος ο Ηρακλής ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε να γίνει ένα μεγάλο ματς. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ηρακλή το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας, ώστε να το απολαύσει και ο κόσμος".

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την Turkish Airlines, απάντησε: "Ήδη βρίσκονται πέντε άνθρωποι της εταιρείας εδώ. Πλέον βρισκόμαστε στο δημιουργικό κομμάτι, αφού ανταλλάξαμε τις μακέτες και τα σχετικά που θα χρησιμοποιήσουμε στο γήπεδο και περιμένουμε την απάντηση από την Τουρκία για να γνωρίζουμε αν θα μπορούμε να ξεκινήσουμε την χορηγία μας ακόμα και από το παιχνίδι της Κυριακής. Πάντως θα βρίσκεται την Κυριακή στο γήπεδο αντιπροσωπεία της εταιρείας που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα των οπαδών μας".

Βέλλιος: "Όποιος το θέλει πιο πολύ"

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, και πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League τόνισε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ πως: " Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, πολύς κόσμος το περιμένει. Κυρίως εμείς γιατί λείπαμε. Στη τελική είναι τρεις βαθμοί. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα πάνω στο ματς της Κυριακής. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα πάρει και τη νίκη. Ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή".

Για το αν έχει δεχτεί «πειράγματα» από φιλάθλους του Ηρακλή για τον αγώνα της Κυριακής: " Πολλοί φίλοι μου με πειράζουν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχω μιλήσει με πολλούς και αυτό που ζήτησαν είναι οι τρεις βαθμοί. Ζητούσαν τη νίκη με ΠΑΟΚ από το παιχνίδι στην Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή την πρώτη αγωνιστική".

Μπουκουβάλας: "Έχουμε πίστη στην ομάδα"

Ο ένας εκ των αρχηγών του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας, αναφέρθηκε τόσο στην έως σήμερα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

"Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με μία νίκη. Στη συνέχεια δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αξίζουμε περισσότερους βαθμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας και να κερδίσουμε. Είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Εμείς όμως έχουμε πίστη στην ομάδα, στις ικανότητες και ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε".

Για το αν έχει δεχτεί «πειράγματα» από φίλους του Ηρακλή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Δεν μου έχει τύχει. Ωστόσο, ξέρω τι σημαίνει αυτός ο αγώνας για τον κόσμο του Ηρακλή".

Ζιαμπάρης: "Πιστεύω θα τα καταφέρουμε"

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης, επισήμανε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τόνισε: " Ξέρουμε τι σημαίνει ο αγώνας για τον κόσμο μας. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι, να φτάσουμε στη νίκη και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Ζουν οι οπαδοί μας για το παιχνίδι όπως και εμείς για τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Κι όσον αφορά τέλος για το αν έχει δεχτεί «πειράγματα» από φιλάθλους του Ηρακλή για τον αγώνα της Κυριακής είπε: " Η αλήθεια είναι πως ναι. Είναι λογικό καθώς ο κόσμος θέλει τέτοια παιχνίδια και κυρίως να συνδυάζονται με νίκες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ