ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Κομβικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο"

Παπαδόπουλος: "Κομβικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει γι' ακόμα μία φορά τα διοικητικά προβλήματα.

Ο Ηρακλής ανάγκασε την ΑΕΚ στην πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, παίζοντας οργανωμένα και με αυταπάρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του "Γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε στα τελευταία λεπτά, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει γι' ακόμα μία φορά τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Ψάξαμε να βρούμε την αντεπίθεση. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα στο να κρατήσουμε τη μπάλα για να βγούμε και εμείς στην επίθεση. Ήταν λίγες οι φορές που το κάναμε αυτό. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι βαθμός ψυχολογίας. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να δίνουμε όλο μας το "είναι". Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θέλουμε τον κόσμο μας. Είναι κομβικό το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τις εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα: "Υπήρχε ένταση. Έπρεπε να πάρει κάρτα ο Χριστοδουλόπουλος για "θέατρο". Εμείς παίρναμε πολύ πιο εύκολα κάρτες. Αντέδρασα υπερβολικά, δεν αντιδρώ έτσι. Ο διαιτητής είχε άγχος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Για το έμμεσο έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά δε θέλω να μιλήσω για τις αποφάσεις".

Για τη βαθμολογική συγκομιδή: "Το πρόγραμμα παίζει ρόλο. Αλλιώς είχαμε τα πράγματα στο μυαλό μας, αλλιώς ήρθαν. Παίξαμε με Λάρισα, Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή μας. Στη Λάρισα δεν αξίζαμε κάτι και πήραμε τον βαθμό, με Ολυμπιακό αξίζαμε και δεν πήραμε κάτι. Για εμάς ξαναλέω είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το Σάββατο".

Για τα διοικητικά προβλήματα: "Είναι δύσκολο κομμάτι. Ακούμε πολλά. Πιστεύω τα πράγματα τώρα είναι λίγο πιο ήρεμα και στο οικονομικό κομμάτι και διοικητικά. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται. Καλό θα είναι ότι είναι να γίνει για να έχουμε κάτι ξεκάθαρο διοικητικά. Εγώ προσπαθώ να μην περνάει τίποτα στην ομάδα από όλα όσα ακούγονται. Έπαιξε ρόλο για το αποτέλεσμα πως κάνουμε προπόνηση σε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο. Ελπίζω να μείνουμε εκεί για να κάνουμε προπόνηση αξιοπρεπώς".

Για την παρουσία του Παπαθανασάκη στην κερκίδα: "Δεν τον είδα τον κ. Παπαθανασάκη".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Άσφαιρη" και η ΑΕΚ, 0-0 με τον Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ