ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ίσως κάποιοι να έχουν το μυαλό τους αλλού"

Παπαδόπουλος: "Ίσως κάποιοι να έχουν το μυαλό τους αλλού"
Νίκος Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως ο Ηρακλής πρέπει να βελτιωθεί αρκετά έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω.

"Για τρίτο σερί παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Το ίδιο έγινε και με τη Βέροια και με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, δεν βγάλαμε φάσεις. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και πέτυχε και το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας όμως δεν βγάλαμε φάσεις με εξαίρεση αυτή του Βέλλιου. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Με μία-δύο ευκαιρίες δεν μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και συνέχισε:

"Ο κόσμος πρέπει να δείξει κατανόηση κυρίως σε κάποια παιδιά που κερδίζουν εμπειρίες. Νομίζω πως έχει δεχτεί την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να τους την χαρίσουμε. Το τι φταίει είναι πολλά πράγματα. Κάποια σίγουρα δεν θέλω να πιστέψω πως είναι στο μυαλό των παικτών, όπως ο εφησυχασμός. Ισως κάποιοι να έχουν άγχος σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό τους.

Όλα είναι υποθέσεις. Η δουλειά μου είναι να τους βοηθήσω για να πάρουμε βαθμούς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Η τελευταία εικόνα είναι αυτό που μετράει και αυτή θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε".

Όσον αφορά το μέλλον του είπε: "Εγώ δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Δεν ξέρω από πού βγαίνει αυτό. Εγώ έχω συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο. Δίνω τα πάντα για την ομάδα και είμαι εκεί. Δε θέλω να το συνεχίσω το θέμα αυτό και όσα ακούγονται δεν ισχύουν. Αυτό ίσως επηρεάζει και την ομάδα. Για εμένα είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον Ηρακλή. Δουλεύω όλη μέρα για την ομάδα".

Photo Credits: Action images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ