ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ίσως έφταιγε το άγχος"

Παπαδόπουλος: "Ίσως έφταιγε το άγχος"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε πως υπήρχε νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν αλλά υπογράμμισε ότι ακόμα και μέσα απο άσχημα αποτελέσματα βγαίνουν θετικά πράγματα.

"Δυστυχώς δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Μπήκαμε νευρικά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Ηταν κάτι το ανεξήγητο για εμάς αυτό. Είχαμε αργό ρυθμό και αυτό βόλευε τον Πανιώνιο. Ανεβήκαμε στη συνέχεια, φτιάξαμε φάσεις δεν απειληθήκαμε, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου δεχτήκαμε εντελώς άδικα γκολ.

Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε το παιχνίδι μας. Δεν το καταφέραμε. Ισως έφταιγε το άγχος λόγω της παρουσίας του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό ούτε και μετά την αποβολή. Μέσα από αυτά τα αποτέλεσμα, βγαίνουν και κάποια καλά πράγματα. Σίγουρα απογοητεύσαμε τον κόσμο και ζητάμε συγνώμη γι’ αυτό.

Υπάρχει δρόμος ακόμα πρέπει να χουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Είναι απλά ένα κακό αποτέλεσμα. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Να δούμε που βρισκόμαστε. Παίζουμε πάλι την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του", τόνισε ο τεχνικός του Ηρακλή και συνέχισε:

"Νομίζω είναι άδικο το τελικό αποτέλεσμα. Δεν κινδυνεύσαμε ήταν μία φάση που μπήκε το γκολ. Εμείς παίζαμε εμείς είχαμε τη μπάλα ένα σουτ χάσαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε παρακάτω. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο να έχουμε ρυθμό να σκοράρουμε γρήγορα. Είχαμε όμως νεύρα δεν είχαμε ηρεμία και αυτό βόλευε τον αντίπαλο. Θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ