ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Η παρουσία σας μας δίνει "φτερά""

Παπαδόπουλος: "Η παρουσία σας μας δίνει "φτερά""
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζήτησε τη δυναμική στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηρακλής έκανε ένα θετικό ξεκίνημα στη φετινή Super League αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την ΑΕΛ αλλά την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Το έργο των παικτών του "Γηραιού" είναι πολύ δύσκολο και αυτό το ξέρει καλά ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος ζήτησε την στήριξη του κόσμου που δίνει "φτερά" στους παίκτες της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

" Την Κυριακή δίνουμε ένα σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ζητήσω τη στήριξη των φιλάθλων μας, καθώς η δυναμική παρουσία τους ειδικά σε αγώνες ντέρμπι, δίνει «φτερά» σε όλους μας για να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε.

Ελάτε όλοι κοντά μας την Κυριακή. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας χρειάζεται όλους!"

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τις τιμές να ξεκινούν από το 10 ευρώ και να φτάνουν στα 30 ευρώ.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

"Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/09, 20:30) που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 4αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Ελλάδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

SILVER: 30 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4-5: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 7-8: 10 ευρώ

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους για την σημαντική αναμέτρηση της ομάδας μας, θα έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν ως εξής:

Ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr

Γραφεία ΠΑΕ στη Μίκρα: Πέμπτη και Παρασκευή από 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00
Καυτανζόγλειο Στάδιο (ΒΟΧ, σπιτάκι έξω από θύρα 5): Σάββατο 10:00-18:00, όπου θα γίνονται και προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας.

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 18/09), οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το ΒΟΧ του Καυτανζογλείου Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 12 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι από τις 12 το μεσημέρι, έξω από τη Θύρα 4 του Σταδίου, θα γίνονται προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας".

Συνεντεύξεις Τύπου από Μοντεκάλβο και Καγιούλη

Ο Ηρακλής τις τελευταίες μέρες περνάει δύσκολες ώρες και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει για τον "Γηραιό". Τις επόμενες μέρες τόσο ο υποψήφιος Ιταλός επενδυτής, Φάμπιο Μοντεκάλβο, όσο και ο νυν τεχνικός διευθυντής Νίκος Καγιούλης θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου.

Αρχικά θα προηγηθεί η συνέντευξη του Ιταλού υποψήφιου επενδυτή που θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκεύη στις 17:00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Η συνέντευξη του ελληνογερμανού μάνατζερ θα ακολουθήσει καθώς έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (19/9) στις 14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα.

Οι φίλοι του Ηρακλή περιμένουν με ανυπομονησία να δει τι θα πουν και οι δυο τους και να δουν αν υπάρχει... φως στον ορίζοντα για την αγαπημένη τους ομάδα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ