ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Η παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης"

Παπαδόπουλος: "Η παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης"
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι έχει θέσει την παραίτησή του στη διοίκηση από το ματς με τον Πανιώνιο. Δεν δέχτηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ, ότι έχει θέσει την παραίτησή του στη διοίκηση, από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. Αρχικά δήλωσε για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο:

"Νομίζω ότι στο γκολ που δεχτήκαμε έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα άλλαξε τα σχέδια μας να βάλουμε άγχος στον ΠΑΟΚ αν περνούσε η ώρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με δέκα παίκτες Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε στο τέλος όσο μπορούσαμε. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι λίγες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουν κοπήκανε είτε με σωστή αντίδραση του ΠΑΟΚ είτε με λάθος αποφάσεις του διαιτητή, όπως πιστεύω εγώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι την προσπάθεια και στον ΠΑΟΚ για τη νίκη".

Και ολοκληρώνοντας ανακοίνωσε ότι παραιτείται, δίχως να δεχτεί ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου: "Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο υπάρχει μια απόφαση να θέσω την παραίτησή μου στην διοίκηση του Ηρακλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παπαδόπουλος: "Ο διαιτητής μάς στέρησε την ευκαιρία"
Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε με τη φωτιά
Η ένταση μεταξύ Κουρομπύλια και Σαραμαντά

Photo credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ