ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη"

Παπαδόπουλος: "Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι οι παίκτες του βρέθηκαν σε κακή μέρα κι έτσι ήρθε το βαρύ 5-1 στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε ότι οι παίκτες του βρέθηκαν σε κακή μέρα κι έτσι ήρθε το βαρύ 5-1 στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως η "Ένωση" ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

"Για εμάς είναι μια πολύ κακή μέρα, είναι βαρύ σκορ και όχι καλή η εμφάνιση. Σε τέτοιες στιγμές μιλάμε λίγο, γιατί υπάρχει εκνευρισμός. Μπορούμε στα νεύρα να πούμε πράγματα που δεν πρέπει. Πιστεύαμε θα κάναμε κάτι καλό πριν το ματς, αλλά χωρίς πάθος και δύναμη, χωρίς τελική δεν μπορούσαμε να θέλουμε κάτι από το ματς. Ρισκάραμε πολύ ως ομάδα στο β’ ημίχρονο και ήρθε το βαρύ σκορ. Δύσκολη η επόμενη μέρα. Και δική μου η ευθύνη. Οι παίκτες που έχω στηρίξει από πέρυσι να αναλογιστούν και που παίζουν. Η ΑΕΚ καλύτερη και πιο γρήγορη. Δίκαιη η νίκη της.

Δεν είπα ότι οι παίκτες ότι δεν αξίζουν. Με την σημερινή τους εμφάνιση πρέπει να δείξουν ότι πρέπει να τα δίνουν όλα. Παίρνω ευθύνες εγώ, γιατί είναι νέα παιδιά. Συνεχίζω να τους στηρίζω. Να καταλάβουν που παίζουν. Χωρίς πάθος και δύναμη, όσο ταλέντο και να έχεις δεν κάνεις τίποτα.

Εδωσα εντολή για πρέσινγκ γιατί η ΑΕΚ χτίζει παιχνίδι από πίσω. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση για να κλέψουμε μπάλες και να κάνουμε άμυνα. Μην περιμένετε να ακούσετε από μένα ότι δεν έχουμε δυνατότητες. Προσπαθώ να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα ατομικά και ομαδικά. Με ανησυχθεί η συγκομιδή, εκτός της σημερινής εμφάνισης και Πλατανιά αξίζαμε κάτι παραπάνω από ισοπαλίες και ήττες. Πρέπει να πάρουμε μια νίκη, έχουμε το Κύπελλο. Το ματς της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ