ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Για την πρόκριση στην Τρίπολη"

Παπαδόπουλος: "Για την πρόκριση στην Τρίπολη"
INTIME SPORTS

Σύνθημα πρόκρισης στην Τρίπολη επί του Αστέρα, έδωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, που ξεκαθάρισε ότι όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας είναι ανοικτή και ο "Γηραιός", θα παίξει για να την πάρει.

"Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους να το κερδίσουμε. Ο σημαντικότερος όλων ήταν το προβάδισμα για τη ρεβάνς. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και χάσαμε μία ευκαιρία με τον Αγγελούδη στο ξεκίνημα. Ηταν μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα. Ίσως ήταν και το κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Αστέρας, μας δημιούργησε κυρίως προβλήματα από τα δικά μας αβίαστα λάθη. Βέβαια, έχει και τους παίκτες και την ποιότητα να κυκλοφορήσει τη μπάλα κάτι που έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μας. Δυστυχώς σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ, δεχτήκαμε ένα «κρύο» τέρμα. Για ένα δεκάλεπτο στην συνέχεια χάσαμε την ισορροπία μας στο γήπεδο. Από το 65’ και μετά τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Εκαναν κατάθεση ψυχής και θα μπορούσαμε βάσει ευκαιριών να κερδίσουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και ένα μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αποδείξαμε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, με όποιον και αν παίζουμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε στην Τρίπολη και θα δώσουμε την ψυχή μας για την πρόκριση.

Εμείς αποδείξαμε και στη προηγούμενη φάση του Κυπέλλου ότι δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από αυτές τις ομάδες. Η μόνη διαφορά είναι πως παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι εμφανίσεις μας αυτές, μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση".

Σε ερώτηση για τους λόγους που έμειναν εκτός αποστολής οι Λουκίνας και ο Σιατραβάνης απάντησε: "Είναι στα πλαίσια του ροτέισον".

Για την παρουσία παικτών όπως ο Κυριακίδης σχολίασε: "Εγώ τους βλέπω στην προπόνηση δεν έχω κανέναν ενδοιασμό όποιον και αν βάλω. Ο Αγγελούδης πήγε καλά είχε καιρό να παίξει και έγινε για λόγους τακτικούς αλλαγή. Ο Κυριακίδης δίνει το «είναι» του, όποτε μπαίνει να αγωνιστεί και πρέπει να είναι παράδειγμα προς όλους μας. Σίγουρα κερδίσαμε παίκτες σήμερα".

Σε ερώτηση για το ντεμπούτο Τσιλιγκίρη και ενδεχόμενες νέες μεταγραφικές κινήσεις, τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του. Οποιος και αν έρθει πρέπει να ματώσει πολύ για να μπει στην εντεκάδα. Όσο για τις μεταγραφές, ψάχνουμε να βρούμε έναν ακόμα παίκτη για να έχουμε λύσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ