ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Φανταστικό επάγγελμα, κανένα άγχος"

Παπαδόπουλος: "Φανταστικό επάγγελμα, κανένα άγχος"
Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας INTIME SPORTS

Κανένα άγχος δεν θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ηρακλή, όπως υποστήριξε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, που χαρακτήρισε φανταστικό το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Πέμπτη (10/9) ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα και στον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακό, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (14/9, 19.30) στο Καυτανζόγλειο.

Αρχικά είπε: " Το προηγούμενο παιχνίδι έχει τελειώσει για εμάς, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε (σ. ήττα 1-0 από τον Πανιώνιο). Η διακοπή μας έκανε καλό, καθώς είδαμε πολλά πράγματα. Είμαι χαρούμενος για το οτι αυτή η ομάδα μπορεί να παίζει τρία παιχνίδια με τη φυσική κατάσταση που έχει. Θα είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στη Superleague. Πιστεύω οτι και στον αντίπαλο έκανε καλό η διακοπή. Είναι ευχάριστο για εμένα ότι έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια ο Λάζαρ έκανε χθες πρώτη προπόνηση, έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα δούμε μέχρι τη Δευτέρα αν θα είναι έτοιμος. Ο κόσμος είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και δίνει τη θετική του αύρα σε αυτή. Όλα τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων".

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα, ο τεχνικός του Ηρακλή σχολίασε: "Το έχω επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου, ότι το επάγγελμα που κάνουν είναι φανταστικό. Δεν χρειάζεται να έχουν άγχος, πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να χαίρονται αυτό που κάνουν ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος κάτι το οποίο φάνηκε και στο φιλικό κυρίως στο να σκοράρουν, αυτό σιγά σιγά πρέπει να το αποβάλλουμε".

Για ττις σκέψεις του για την ενδεκάδα: "Όποιος πάει καλά στην προπόνηση, αυτός θα παίζει. Πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές για το ερχόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν λύσεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο οποίο θα αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο ο οποίος παίξει κλειστά. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με μια στατική φάση. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε".

Μπουκουβάλας: "Δεν είμαστε εδώ να πούμε δικαιολογίες"

Τους παίκτες του Ηρακλή εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο δεξιός μπακ Μιχάλης Μπουκουβάλας, που υποστήριξε: " Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, πήραμε τους τρεις βαθμούς και θέλαμε νίκη με τον Πανιώνιο για να έχει αντίκρισμα το «διπλό” στην Καλλονή. Αυτό δεν έγινε, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε.

Ευελπιστώ οτι η δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Καυτανζόγλειο: " Το Καυτανζόγλειο δεν είναι όπως πέρσι, αλλά δεν είμαστε εδώ να πούμε δικαιολογίας θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε χωρίς να ασχολούμαστε με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χορτάρι του γηπέδου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ