ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Έχουμε χάσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας"

Παπαδόπουλος: "Έχουμε χάσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή.

Τις τελευταίες του δηλώσεις έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ3 κατά την αποχώρησή του από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Ηρακλή.

"Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα. Έχω πάρει μια απόφαση εδώ και αρκετό καιρό. Το κράτησα κρυφό από όλους για να παίξουμε σαν ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Δε μπορώ άλλο, έσκασα", τόνισε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στην παραίτησή του, δήλωσε: "Έγιναν πολλά πράγματα, τα έχω πει στον κύριο Καγιούλη. Έχω να μιλήσω με τον Παπαθανασάκη κοντά τρεις μήνες. Έχουμε χάσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας σαν ομάδα. Πίστευα θα υπήρχε βοήθεια με τη έλευση κάποιων ανθρώπων αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα".

Στην συνέχεια και εμφανώς συγκινημένος, τόνισε: "Ο Ηρακλής είναι το δεύτερο σπίτι μου είμαι 2,5 χρόνια εδώ και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι συνέχεια είναι πως έφτασε η ομάδα που την αποθέωναν όλοι με τόσα λάθη να φτάσει εδώ.

Προσπάθησα να αποτρέψω πολλά πράγματα, δεν υπήρχε όμως λογική. Αισθάνθηκα πολλές φορές να λειτουργώ σαν πυροσβέστης. Όλα έχουν τα όριά τους. Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ζωής μου. Φεύγω ενώ έχω προσπαθήσει όλους αυτούς τους μήνες να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψω μια μέρα με καλύτερες συνθήκες".

Για την ομάδα είπε: "Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει έχω εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό κομμάτι. Οποιος και αν είναι ο νέος προπονητής είμαι στη διάθεσή του να βοηθήσω το έργο του".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο σημείο που έχει φτάσει ο Ηρακλής, λέγοντας: "Δεn ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα, εγώ ξαναλέω αυτή η ομάδα που τη ζήλευαν όλοι που ανέβηκε από τη Football League στη Super League, που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο που διεκδίκησε ακόμα και είσοδο τα πλέι οφ χωρίς να είναι αυτός ο στόχος της έφτασε σε αυτό το σημείο. Είναι κατόρθωμα αυτό που έγινε με τα τόσα λάθη μέσα σε επτά μήνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ