ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Έχουμε μάθει στα δύσκολα"

Παπαδόπουλος: "Έχουμε μάθει στα δύσκολα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο υποστήριξε πως τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του προήλθαν από την απειρία των παικτών του ενώ στάθηκε στη σημασία της απουσίας του Μπαρτολίνι.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα ούτε κόντρα στον Πανιώνιο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ένα κακό αποτέλεσμα όπως τόνισε ο τεχνικός του "Γηραιού" Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους "κυανέρυθρους".

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να ηρεμήσουν και να ανασυγκροτηθούν στην διάρκεια της διακοπής ενώ στάθηκε στην απουσία του Μπαρτολίνι από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και μίλησε για την παρουσία του Μοντέριο και του Πασά.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα. Ο Πανιώνιος πήρε πολλά μέτρα και επέβαλλε τον εαυτό του. Εμείς χάσαμε τις πρώτες και τις δεύτερες μπάλες. Κάπως ισορροπήσαμε, αλλά δυστυχώς ο Πανιώνιος σκόραρε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα και με δύο λάθος τοποθετήσεις από απειρία δεχτήκαμε δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Φάνηκε το πρόβλημα που έχει η ομάδα. Τα προβλήματα δεν σταματούν. Χάνουμε παίκτες έμπειρους κυρίως στόπερ και αυτό είναι δύσκολο να το αναπληρώσουμε. Πρέπει αυτές τις δύο εβδομάδες μέχρι την Τούμπα να ηρεμήσουμε να επιστρέψουν οι παίκτες που μας λείπουν και να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Έχουμε μάθει στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έδωσα διήμερο ρεπό στους παίκτες να ηρεμήσουν και όταν επιστρέψουμε θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας".

Για τον Μπαρτολίνι:
"Το κενό του Μπαρτολίνι δεν αναπληρώνεται.Όποιος παίζει δίπλα του γίνεται καλύτερος. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπληρώσουμε το κενό αυτό. Δεν είχαμε και τον Ζιαμπάρη, είχε ενοχλήσεις και θα ήταν ρίσκο να παίξει από την αρχή. Δεν ήθελα να τον χάσω για άλλον ένα μήνα. Μας ήρθαν όλα μαζί και το πληρώσαμε αυτό".

Για την κακή απόδοση του Μοντέιρο:
"Εάν στον φετινό Ηρακλή δεν μπορούν να βοηθήσουν οι πιο έμπειροι που στηριζόμαστε τότε τι να πω. Με προβληματίζει. Δεν είναι δικαιολογία πως έλειπε καιρό. Περίμενα να είναι καλύτερος. Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. Με αυτή την εικόνα δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Να κάνει την αυτοκριτική του".

Για την απόδοση του Πασά:
"Ο Πασάς ήταν σήμερα πολύ καλός. Ο Γιάννης μας δίνει ύψος και σήμερα ήταν καλός σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε παραπάνω".

Για τον Περόνε και αν έχει θλάση:
"Έχω την εντύπωση πως είναι σοβαρό. Θα το δούμε την Τρίτη".

Για το αν υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας και για τις πολλές κάρτες:
"Μερικές φορές η κάρτα για διαμαρτυρία έχει να κάνει και με το πάθος που βγάζουν οι παίκτες. Δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας. Είναι η στιγμή της έντασης πιστεύω".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ