ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Εμπιστεύομαι την ομάδα"

Παπαδόπουλος: "Εμπιστεύομαι την ομάδα"

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του υποστήριξε πως αυτό που χρειάζεται την στιγμή αυτή ο Ηρακλής είναι ψυχολογία, ενώ και ο Γιάννης Πασάς εξέφρασε την πίστη του για την συνέχεια.

Ψυχολογία είναι αυτό που χρειάζεται ο Ηρακλής σύμφωνα με τον τεχνικό του Νίκο Παπαδόπουλο όπως υποστήριξε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του. Κι όσο για τον Γιάννη Πασά, ο επιθετικός του Ηρακλή εξέφρασε την πίστη του για την συνέχεια, τονίζοντας πως: "Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα τα καταφέρουμε".

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Παπαδόπουλος τόνισε: "Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους προηγούμενους δυο αγώνες και είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα.

Δουλεύουμε σκληρά για αυτό και πιστεύω ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θα αντιδράσουμε από τον επόμενο αγώνα. Στην ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα να νικάς τον εαυτό σου για να νικάς τον αντίπαλο. Να νικάς το άγχος, να μην ξεχνάς ότι ο κόσμος ήρθε για να στήριξη την ομάδα που αγαπά. Να μην είσαι ευάλωτος, να μην εκνευρίζεσαι όταν ο αντίπαλος προσπαθεί να παίξει αντι-ποδόσφαιρο.

Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι ψυχολογία. Να στηρίξουμε αυτούς τους παίκτες. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν και σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε τις δύο ήττες Εμπιστεύομαι αυτή την ομάδα και πρέπει να ανακάμψουμε.

Είναι άλλο η κριτική και άλλο ο μη σεβασμός στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ηρακλή. Εγώ δεν θα προσβάλω κανέναν, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην σέβεται τους ποδοσφαιριστές μου», για να προσθέσει: «Την κριτική τη δεχόμαστε δεν πρέπει να μας αγχώνει, αλλά είναι άλλο να μην σέβεσαι κάποιον. Μάλιστα για έναν προπονητή είναι καλό να έχει ανοιχτά τα αυτιά του και να ακούει την κριτική".

Αναφερόμενος στην προσπάθεια που πρέπει να είχε είπε χαρακτηριστικά: "Αυτό που θέλουν τα παιδιά είναι να αντιδράσουν γρήγορα ώστε να έρθει η καλή ψυχολογία. Όταν μετά το ματς με τον Λεβαδειακό είπα ότι δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία μας, εννοώ ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλό αποτέλεσμα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα παίξουμε ποτέ αντιποδόσφαιρο, είμαστε ο Ηρακλής… Την στρατηγική και την τακτική μας θα ήταν αλλάξουμε σε κάποιες περιπτώσεις".

Για τα δικά του πλάνα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League, είπε: "Η ενδεκάδα εξαρτάται από το πως κάνει προπόνηση ο κάθε παίκτης. Αν δεν είσαι καλός δεν θα παίξεις όποιος και αν είσαι. Ευτυχώς κάποια παιδιά είναι σε καλή κατάσταση τώρα και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όταν είσαι Ηρακλής υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να μυαλό σου να είναι στους στόχους της ομάδας".

Σε εκείνο το σημείο στάθηκε και στον Γιάννη Λουκίνα, τον πρώτο σκόρερ της περσινής χρονιάς του Ηρακλή, λέγοντας: "Ο Λουκίνας είναι καλός παίκτης, δεν ξεχνάω πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα, παρόλα αυτά για κάποιο διάστημα δεν ήταν ψυχολογικά στην ομάδα έστω και αν ο ίδιος δεν μπορούσε να το αντιληφθεί. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει σιγά σιγά την ομάδα".

Τέλος, για την χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος τόνισε: "Για το Κύπελλο έχουμε ζεσταθεί από την περασμένη χρονιά και είναι ένας στόχος που θα τον κυνηγήσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ, μια ομάδα της Super League η οποία έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια έναν και έμπειρο προπονητή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και δυο καλές ομάδες της Football League, με τον Αχαρναϊκό να αγωνίζεται σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πασάς επισήμανε: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε την υπεροχή. Βλέπουμε τον επόμενο για τον οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να πάρουμε αυτό το οποίο μπορούμε.

Είμαστε μεγάλη ομάδα δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, είναι ψηλά και θα τα καταφέρουμε. Είναι πιο εύκολο να παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κλειστή άμυνα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ