ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Εμείς θέλουμε ένα καθαρό και όμορφο ποδόσφαιρο"

Παπαδόπουλος: "Εμείς θέλουμε ένα καθαρό και όμορφο ποδόσφαιρο"

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Αθλητισμού. Σ' αυτήν υπογραμμίζει πως ο Ηρακλής έχει κάθε λόγο για την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων.

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το υφυπουργείο αθλητισμού και τονίζει πως ο Ηρακλής έχει κάθε λόγο για την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων και επιθυμεί ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο καθαρό και πιο αξιόπιστο.

"Ο Ηρακλής είναι σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια για καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο καθαρό και πιο αξιόπιστο. Εμείς θέλουμε ένα καθαρό και όμορφο ποδόσφαιρο και αγωνιζόμαστε γι' αυτό. Οι αξίες μας είναι γνωστές και πορευόμαστε σύμφωνα με αυτές. Άλλωστε ο Ηρακλής έχει κάθε λόγο και εξαιτίας του πρόσφατου παρελθόντος, να επιθυμεί την πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων προς κάθε κατεύθυνση", ήταν η δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Και επίσημα Λεοζίνιο

Εν τω μεταξύ νωρίτερα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησης του Λεοζίνιο.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος να προπονούταν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελώντας ουσιαστικά μέλος της ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο, το θέμα που υπήρχε με τη FIFA και την αποδέσμευσή του από την τουρκική Ντενιζλίσπορ, στεκόταν ανασταλτικός παράγοντας για την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Τα καλά νέα έφτασαν από τη FIFA στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, το δελτίο του Βραζιλιάνου άσου βγήκε κανονικά, και θα είναι διαθέσιμος για τον Νίκο Παπαδόπουλο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τα εξής:

"Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, LEANDRO SALES DE SANTANA (LEOZINHO), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, για τον επόμενο 1,5 χρόνο".

Εν τω μεταξύ στις τάξεις του Ηρακλή σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την ολοκλήρωση δύο ακόμη κινήσεων. Η μία έχει να κάνει με αυτή του 19χρονου Νιγηριανού Ντέιβιντ Ναζίμ της Ζακύνθου ακόμη και εν όψει του καλοκαιριού και η άλλη αυτή του Παύλου Λάσκαρη του Φωστήρα.

Το Σάββατο κρίνεται του Χουάντερσον

Στο αγωνιστικό κομμάτι κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή, που στάθηκε άτυχος στα πρώτα λεπτά του χθεσινού επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο, θα υποβληθεί αύριο Σάββατο (6/2) σε μαγνητική τομογραφία.

Όσο για τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, έκανε ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησε και μέρος της ομαδικής προπόνησης του Ηρακλή. Κατά τα άλλα σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων, ενώ οι βασικοί του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αυριανή προπόνηση, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις στη Μίκρα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ